DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Süper Lig’in 8.haftasında oynanacak karşılaşmalar

Süper Lig’in 8.haftasında oynanacak karşılaşmalar

Spor Toto Süper Lig’in 8.haftasında hangi karşılaşmalar oynanacak.

Spor Toto Süper Lig’in 8.haftası bugün oynanan iki karşılaşmayla başladı. Heyecan önümüzdeki 3 gün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.Hafta Çaykur Rizespor – Gençlerbirliği ve Gaziantepspor – Kayserispor karşılaşmalarıyla başladı. Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etti. Kayserispor ise Gaziantepspor’u aynı aynı skorla mağlup etti.

Beşiktaş, Antalyaspor’u konuk edecek

İstanbul Başakşehir ile liderliği paylaşan Beşiktaş bu haftayı Antalyaspor karşısında geçirecek. 23 Ekim Pazar günü saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Vodafone Arena’da oynanacak. Karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek, Şimşek’in yardımcılıklarını Tarık Ongun, Samet Çavuş ve Suat Arslanboğa yapacak.Galatasaray kendi evinde sezonun ilk derbisine ev sahipliği yapacakBeşiktaş’ın ardından üçüncülük basamağında bulunan Galatasaray kendi evindeki ilk derbiye ev sahipliği yapacak. Karşılaşmanın ilk düdüğü 22 Ekim Cumartesi saat 19.00’da çalacak. Türk Telekom Arena’da oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Karılaşmada yardımcı hakemlik görevini Serkan Ok, Bahattin Duran ve Tolga Özkalfa üstlenecek.Fenerbahçe zorlu Konya deplasmanındaTarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe kötü gidişatı Atiker Konyaspor karşısında sonlandırmak istiyor. Fenerbahçe zorlu Atiker Konyaspor maçı öncesinde 9.sırada bulunuyor. Atiker Konyaspor – Fenerbahçe karşılaşması 24 Ekim Pazartesi günü 20.00’da başlayacak. Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Mehmet Cem Satman, Asım Yusuf Öz ve Volkan Bayaraslan ise yardımcı hakem olarak görev yapacak.Lig’de Anadolu takımlarının oynayacağı maçlar:22 Ekim Cumartesi – 16.00Aytemiz Alanyaspor – Bursaspor22 Ekim Cumartesi – 19.00Akhisar Belediyespor – Adanaspor23 Ekim Pazar – 13.30Kardemir Karabükspor – Medipol Başakşehir23 Ekim Pazar – 16.00Osmanlıspor – Kasımpaşa

Fenerbahçe’ye kötü haber

 Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turu geçilemezse 57 milyon TL’ye de mendil sallayacak.Şampiyonluk şansını artık mucizelere bırakan Fenerbahçe, Süper Lig’de kalan iki haftada ipi göğüsleyememesi halinde maddi anlamda da çok büyük bir kayıp yaşayacak. Sezon başında takımda büyük bir revizyona giderek Luis Nani ve Robin van Persie gibi dünya yıldızlarının transferiyle camiayı mest eden Kanarya, aynı başarıyı saha sonuçlarında bir türlü elde edemedi.Toplam 57 milyon TL tehlikedefenerbahceye-kotu-haberSarı-lacivertliler, mucizeyi gerçekleştirip Beşiktaş’ı geçemezse ilk olarak 17 milyon liralık şampiyonluk primini rakibine kaptıracak. Bunun yanı sıra takımlara şampiyonluk sayılarına göre verilen 1 milyon 600 bin lira paydan da mahrum kalacak. Şampiyonlar Ligi’nde de ön eleme geçilemezse 12 milyon euro katılım payının yanı sıra yayın geliriyle birlikte 57 milyon TL’ye mendil sallanacak.Bir darbe de 4. yıldızdan gelecekFenerbahçe Devler Ligi’nde gruplara kalamazsa yayın gelirinin yüzde 40’ını daBeşiktaş’a kaptıracak. Bir darbede 4. yıldızdan gelecek. Ligde şu ana dek 19 şampiyonlukla 3 yıldızı bulunan sarı-lacivertliler, şampiyonluğun Beşiktaş’a kaptırılması halinde formasına 4. yıldızı da takamayacak.42 milyon euro bonservis kasayı vuracakFenerbahçe, 3’ü kiralık 11 futbolcu alırken, 8 oyuncunun bonservisi için yaklaşık 42 milyon euro (yaklaşık 140 milyonTL) bonservis ödedi. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınamazsa bunun sarı-lacivertliler’e faturası daha da ağır olacak.