DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor 2016’da Atakan’ın Ezgi’ye vurduğu anlar

Survivor 2016’da Atakan’ın Ezgi’ye vurduğu anlar

Survivor 2016’nın final bölümünde daha önce yayınlanmayan Atakan Arslan’ın Ezgi’ye fare zannedip vurduğu görüntüler yayınlandı.

Survivor 2016’nın dün akşam gerçekleşen finalinde herkesi kahkaya boğan görüntüler ekrana geldi.Atakan Arslan”ın Ezgi Avcı’yı yumrukladığı görüntüler herkesi güldürdü. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu görüntüler karşısında şaşkına döndü.

survivor 2016 acun
Survivor 2016

Survivor 2016

Yaşanan olayın Survivor tarihinde bir ilk olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, “Kadına şiddet gördüm Survivor’da. Bir gariplik oluyor. Atakan da Ezgi’ye vurmaya başlıyor. Bu normal bir hamle de değil. İtmeyi anlarım, bu ne abi? Sen baya kroşe vurmuşsun. Ben böyle bir şey görmedim. Survivor tarihinde bir ilki yaşıyoruz” dedi.Görüntülerin sıfır ışıkta, kızılötesi kameralarla çekildiğini hatırlatan Ilıcalı Atakan’a “Atakan sen niye Ezgi’yi dövmeye başladın?” sorusunu yöneltti.Acun Ilıcalı’nın sözlerine cevap veren Atakan, “Enteresan bir olay oldu. Anlamadım da zaten. Survivor’dayız, herşey olabilir. Göz gözü görmüyor. Nagihan inanılmaz bir çığlık atıyor. Ben de Nagihan’ın çığlığına uyanıyorum. O sırada Ezgi, Nagihan’dan korkarak kolumu tutuyor. Ben de Ezgi’yi fare sanıyorum, fırlatıyorum. Korkudan baya fırlatmışım. Özür dilerim Ezgi” cevabını verdi.Ünlüler takımında yer alan Ezgi ise “Görüntünün sonunda Atakan ayağa kalkıyor. Kafamı okşuyor, ‘Pardon seni fare sandım’ diyor” ifadelerini kullandı.