DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor 2016’da Kıbrıs final oyununu kim kazandı?

Survivor 2016’da Kıbrıs final oyununu kim kazandı?

Survivor 2016’nın Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek olan büyük finaline 4 gün kaldı. Kıbrıs’ı garantileyen 5 kişi finalist olmak için kıyasıya mücadele etti.

Survivor 2016’da büyük finale 4 gün kala nefesleri kesecek Kıbrıs finali oyunu oynandı. Kıbrıs’ta finalist ve yarı finalist koltuğuna oturmak için yarışan 4 yarışmacıdan kim final oyununu kazandı? Elenen isim kim oldu?Survivor 2016 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Sakatlanan ve tedavisi hala devam eden Semih Öztürk’ün durumu nedeniyle Survivor 2016’nın Nuh’un Gemisi Otel’de düzenlenecek Kıbrıs finaline bu yıl 5 yarışmacı gidiyor. Serkay,Damla,Atakan, Nagihan ve Semih…Survivor’un dün akşam yayınlanan bölümünde Serkay, Damla, Atakan ve Nagihan’ın Kıbrıs finalinde finalist koltuğuna oturmak için nefesleri kesen mücadelesini seyrettik.NELER YAŞANDI?Kıbrıs finalinde finalist ve yarı finalist olabilmek için 2 tur oyun oynandı. İlk turda ilk 6 sayıya ulaşan yarışmacıdan sonra ikinci tura geçildi.Birinci oyunda, Nagihan 6, Atakan 5, Serkay 3, Damla 2 sayı aldı. Nagihan bu turu birincilikle tamamladı ve avantaj sahibi oldu.

Survivor 2016’da Kıbrıs final oyununu kim kazandı?

İkinci oyunda, geriden gelerek inanılmaz bir performans sergileyen Damla vardı. Atakan, Serkay ve Damla ilk 10’a ulaşan isimler oldu. Ancak, Nagihan birinci turu ilk sırada tamamlamasına rağmen sonuncu oldu ve Semih ile oylamaya çıkacak 3 isimden biri oldu.survivor-kibris-finali-kim-kaldiNagihan bunun üzerine sinir krizi geçirdi. Atakan, Nagihan’ı teselli etti.Bugün yarışmacılar için kader günü…. Survivor’un bu akşam yayınlanacak bölümünde 2 oyun daha oynanacaak. Damla, Serkay ve Atakan mücadele edecek. Bu 3’lü arasından en az sayı alan kişi de Semih ve Nagihan’la 27 Haziran Pazartesi günü oylamaya çıkacak ve oylamada iki kişi elenecek. Elenmeyen bir yarışmacı ise yarı finalistle oylamaya çıkacak. İkili arasından en çok oyu alan kişi Kıbrıs finali oyununda finalist koltuğuna oturmayı başaran kişiyle büyük final oylamasına girecek ve bir kişi şampiyon olacak.KIBRIS FİNALİ NASIL YAPILACAK?

Atakan ve Serkay ve Damla 25 Haziran final için oynayacaklar.
-Oyunlarda 25 haziran 1’nci olan direkt finale çıkacak.-2’nci olan yarışmacı ise yarı finale kalacak
-Kalan 2 yarışmacı Nagihan,bugün belli olacak kişi ile Semih Öztürk’le birlikte Kıbrıs’taki finallerin 1’nci gününde oylamaya çıkacak. Bu 3 kişiden 1 kişi de yarı finale çıkan kişiyle elemeye çıkacak.
-Daha sonra yarı final koltuğundaki iki isim karşı karşıya gelecek ve buradan da bir kişi çıkacak.-Kalan 2 yarışmacı Survivor 2016’nın en büyüğü olmak için savaşacak.
Survivor 2016’nın tüm sezon şampiyonu 29 Haziran Çarşamba günü belli olacak. Şampiyon olan kişi 500 bin Tl’lik büyük ödülün sahibi olacak.