DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor 2016’ya kim veda etti? (20.06.2016)

Survivor 2016’ya kim veda etti? (20.06.2016)

Survivor 2016’da Kıbrıs’ta yapılacak olan büyük finale 8 gün kala bir veda daha yaşandı. Survivor 2016’da kıyasıya mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Survivor 2016’nın kazananının belli olmasına 8 gün kaldı. Bu heyecanlı bekleyiş içinde oyunlar tüm hızıyla devam ederken Survivor 2016’ya veda eden isim kim oldu? Nagihan ve İbrahim arasından elenen isim kim oldu?ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?Eleme konseyi öncesinde yarışmacılar lüks otomobil için mücadele ettiler. Bildiği sorularla finale direkt yükselen Serkay’la mücadele etmesi için Atakan ve Nagihan arasında yarı final oynandı. Bu mücadeleyi Nagihan kazandı ve lüks otomobili almak için Serkay’la mücadele etti. Ve arabayı kazanan kişi Nagihan oldu.

Survivor 2016’ya kim veda etti? (20.06.2016)

Survivor’da sona yaklaşılırken dokunulmazlık oyunlarının da değeri bir o kadar arttı. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllülerin 10-9 kaybetmesi sonucu eleme potasına çıkardıkları isim İbrahim Giydirir oldu.ibrahim-survivor-vedaİkinci dokunulmazlık için kıyasıya mücadelede ünlüler takımından Semih Öztürk’ün oyun sırasında eline aldığı darbe sonucu parmağı kırılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Bunun üzerine ünlüler takımının 10-9 kaybettiği dokunulmazlık mücadelesinde Atakan ve Nagihan arasında bireysel dokunulmazlık oynandı. Bunun kazananı Atakan oldu ve sakatlığından dolayı otomatik olarak Semih dokunulmaz oldu. Geriye kalan yarışmacı Nagihan’da eleme potasına direkt giren isim oldu.ELENEN İSMİN SON SÖZLERİ NE OLDU?Survivor 2016’nın 20.06.2016 tarihinde yayınlanan bölümünde çıkan iki aday İbrahim ve Nagihan’dan rakibinden daha az oy alarak elenen isim İbrahim Giydirir unutmayacağı bir deneyim yaşadığını belirterek şunları söyledi:”Çok söylenecek şey var ama şu anda bütün Survivor’daki yaşantım gözümün önünden geçti. Burda bunu anlatmak için sanıyorum bir dört buçuk ay lazım. Ama olsun, burada olmak buraya kadar gelmek bile benim için çok önemli. Çok fazlasıyla emek verdim, bir yerinden tutunmaya çalıştım ve tutunarak buraya kadar geldim. Keşke biraz daha gidebilseydim.Ama olmadı buraya kadarmış””Her zaman iyi şeyler yaptım diye düşünüyorum, takımım için hem kendim için, hem Survivor için hem de ada için… Sağlık olsun diyorum Survivor bana çok şey öğretti, herkese öğrettiği gibi. İnanılmaz bir hayat tecrübesi öğretti. Herşeyin değerini burada bir kez daha anladım. Dışarda beni bekleyen güzel bir kariyerim var.” dedi.Acun Ilıcalı’da İbrahim Giydirir için, “Sevdiğim, hakikaten değerli arkadaşlardan birisin. Tam kendini ortaya koyamamış olsanda, efendiliğinden hiç taviz vermedin” diye konuştu.