DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor Atakan Türk Halkına Küfür Etti mi?

Survivor Atakan Türk Halkına Küfür Etti mi?

Survivor 2016 yarışmasının iampiyonu Atakan Arslan’ın yayınlanan görüntüleri sosyal medyayı salladı.
Survivor 2016 yarışmasının iampiyonu Atakan Arslan’ın yayınlanan görüntüleri sosyal medyayı salladı. Bir kaç yıl önce kaydedilen görüntülerde Atakan Arslan’ın Türk halkı için ‘Hepsinin A.. K…’ diyerek küfür ettiği iddia ediliyor.
İddiaları reddeden Atakan Arslan, konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.
“An itibarıyla sanal alemde adi, şahsiyetsiz, şeref yoksunu bir şahsın aleyhimde yaymış olduğu bir videoya denk geldim. Birkaç yıl öncesine ait olan bu videoda müzik dinlerken sanki halkıma küfrediyormuş gibi söyleneni farklı şekilde algılatarak bizi ve değerlerimizi hiçse sayan bu aşağılık mahlukata sadece yazıklar olsun diyorum. Ben ki, sadece bayrağımız içn dünyanın dört bir yanında savaşmış bir adamım. Bu yapılan karalamalar beni ve ülkesini seven herkes için yalnızca bir masal niteliğindedir. Bu şahış ve yayan fake hesaplar hakkında yasal işlem başlatılmıştır. En kısa zamanda adalet yerini bulacaktır. Her zaman dediğim gibi ‘allah var sıkıntı yok’…
Atakan’ın iddiaları reddetmesinden sonra  Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Renkli Sayfalar’ programında Avatar Atakan’ın küfür ettiği videonun sansürsüz hali yayınlandı.
Yayınlanan görüntülerde Atalan Arslan’ın söylenen herşeyi gayet net duyduğu görülüyor.