DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor Damla hakkında şok eden gerçek

Survivor Damla hakkında şok eden gerçek

Survivor’ın ilk finalisti Damla Can hakkında şok eden gerçek ortaya çıktı. Damla Can’ın babasını hayatından çıkardığı öğrenildi.

Survivor Damla Survivor 2016’da duruşu ve başarısıyla milyonlarca kişinin gönlünü kazanan Damla Can hakkında herkesi şaşırtan gerçek ortaya çıktı.Survivor 2016’nın ilk finali garantileyen ismi Damla Can olmuştu.Damla Can’ın Instagram hesabı incelendiğinde sadece annesi ve ağabeyi ile paylaşımlarda bulunmu. Babası ile hiç paylaşımı bulunmayan Damla Can’ın babasını hayatından çıkardığı öğrenildi.

Babasıyla konuşmuyor

Annesine düşkünlüğüyle tanınan Damla Can, Survivor’da da babası hakkında hiç konuşmadı.Gönüllüler takımının kazandığı iletişim oyunu ödüllerinde bir tek sevgilisi Orçun Tan ile görüşen Damla’nın babasını neden hayatından çıkardığı merak konusu oldu.Damla kazandığı oyunlardan sonra kalp işareti yapıyor. Bu hareketin sebebi sevgilisine ‘seni seviyorum’ mesajı göndermesi olduğu öğrenildi.Damla Can’ın sevgilisini Survivor’da Orçun Tan’dan aldığı mektupla ilan etmişti. Orçun Tan gönderdiği mektupta Damla Can’a ‘Sabret inci tanem’ diye seslenmişti.27 yaşındaki Damla özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, aerobik, step ve fitness dersleri veriyor. Instagram hesabında çoğunlukla spor yaparken fotoğrafları bulunuyor.