DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı

Survivor Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı

Taner Tolga Tarlacı İstiklal Caddesi’nde bir mekanda genç kızı alıkoydu. Mekana gelen polisten kaçan Survivor Taner, çok geçmeden yakalandı.

Survivor yarışmasında ünlenen Taner Tolga Tarlacı’nın adı yeni bir skandalla anılıyor. Yarışmadan ayrıldıktan sonra adı bir çok skandalla anılan, Acun Ilıcalı’yı hedef gösteren açıklamalarda bulunan Taner, İstiklal Caddesi’nde bir mekanda genç kızı alıkoydu.Genç kızın şikayeti üzerine mekana polisler geldi. Polislerin elinden kaçmayı başaran Taner çok geçmeden kurtulmayı başardı. İstiklal Caddesinde görev yapan sevil güven timi ve Araştırma Amirliği polis ekipleri  tarafından yakalanan Taner, moreli bozuk olduğu için kaçtığını söyledi.Taner Tolga Tarlacı

İLK VUKUATI DEĞİL

Survivor Taner Tolga Tarlacı’nın taşkınlıkları bu olayla sınırlı değil. Geçtiğimiz aylarda bir gece klübünde, bir kadını taciz ettiği iddiasıyla 15 kişi tarafından dövülmüştü.  Taksim’de de bir kafede genç kızı rahatsız etmiş, şikayet üzerine kafeye gelen polislerin elinden kaçmış daha sonra tekrar yakalanmıştı.