DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor’da artık kızlar erkekler yarışacak

Survivor’da artık kızlar erkekler yarışacak

Tv8’in reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2016’da sistem tamamen değişiyor. Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir’in elenmesiyle yarışmacı sayısı 5’e düştü.Survivor’un 103. bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı “bundan sonra kızlar ve erkekler oynamaya başlıyor” açıklaması yapıyor. Kıbrıs’ta gerçekleşecek finale 8 gün kala artık kızlar ve erkekler de yarışacak. Survivor’da arabayı kim kazandı? Survivor’da dün akşam yarışmacılar son model

Tv8’in reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2016’da sistem tamamen değişiyor. Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir’in elenmesiyle yarışmacı sayısı 5’e düştü.Survivor’un 103. bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı “bundan sonra kızlar ve erkekler oynamaya başlıyor” açıklaması yapıyor. Kıbrıs’ta gerçekleşecek finale 8 gün kala artık kızlar ve erkekler de yarışacak.

Survivor’da arabayı kim kazandı?

Survivor’da dün akşam yarışmacılar son model Fiat marka araba için yarıştılar. Ailelerinden alınan cevaplar yarışmacılara soruldu. Finale çıkan isim Serkay oldu. Nagihan ve Atakan yarı finalde kapıştı. İkinci finale çıkan isim Nagihan oldu.Final oyununda Serkay ve Nagihan’ın kıyasıya mücadelesinin kazananı Nagihan Karadere oldu. 80 bin lira değerindeki arabayı kazanan Nagihan sevinç çığlıkları attı.Acun Ilıcalı ‘Benim ümidim yoktu tebrikler. Kısmetinde varmış’ diyerek Karadere’yi tebrik etti.survivor araba kim kazandiSemih Öztürk yarışmaya devam edebilecek mi? Acun Ilıcalı yarışmacı hakkında açıklama yaptı. Semih Öztürk’ün durumu iyiye giderse yarışmaya devam edebilecek.

Semih Öztürk yarışmaya devam edebilecek mi?

Acun Ilıcalı’nın dün akşam yaptığı açıklamalara bakacak olursak Semih Öztürk‘ün yarışmaya devam etme olasılığı çok fazla değil.İşte Acun Ilıcalı’nın Semih Öztürk hakkında yaptığı açıklama;

‘Kendisi Santo Domingo’da bir operasyon geçirdi. Bu operasyon sonrasında doktoromuz Metin Kuş da yanında. Ve durum değerlendirmesi yapılacak. Durumuna göre temasına da geçtik. Şu anda hazırlıklarımız tamam. Semih’in parmağındaki yaranın tam olarak iyileşmediğini görürsek Amerika Houston’a yollayacağız. O yüzden bununla ilgili size bilgi vereceğim. Ama Semih’in açıkçası durumu şu anda belirsiz. Doktorumuz Metin Kuş, Santa Domino’daki uzmanlarla bir görüşme yapacak. Devamında da o karara göre yarın sabah Houston’a göndereceğiz. Bir kez daha acil şifalar diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Ben size sürekli olarak bu konuyla ilgili bilgi vereceğim.
-Tabi yarışmanın bundan sonrası için Semih’ten gelen bilgiler ışığında değerlendireceğiz. Bazen bunun gibi acil gelişmeler oluyor. Ve Survivor’daki normal gidişat değişebiliyor. Bunuda birkaç gün içinde göreceğiz. Ama en önemlisi onun sağlığına kavuşması şu anda. Bütün enerjimiz, bütün dikkatimiz Semih’in bir an önce sağlığına kavuşması’ diyerek sözlerini noktaladı.