DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu?

Tv8’in sevilen yarışması Survivor’da dün akşam kıyasıya mücadelenin ardından dokunulmazlık ünlülerin oldu. Gönüllülerin konseyinde ilk eleme potasına giren isim İbrahim oldu.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Tv8 ekranının reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2016’nın 95. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor’ın son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler yarışmanın son haftalarına yaklaşırken kritik bir dokunulmazlık oyunu oynadılar. Kaybeden takımdan bir kişi eleme potasına girdi.10-7 DOKUNULMAZLIK ÜNLÜLERİNBüyük finale sayılı haftalar kala Ünlüler ve Gönüllüler hayatlarının en kritik dokunulmazlık oyunlarından birine çıktılar. Çok zorlu bir parkurda ellerinden geleni yapan iki takımdan Ünlüler, oyunu 10-7’lik skorla kazandı. Oyun sonrası bir tarafta sevinç hakimken diğer tarafta ise hayal kırıklığı yaşandı.

Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler’de bir kişinin ismi gitme adayı olarak yazıldı. İbrahim, dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyde ismi yazılan isim oldu.Bugün yayınlanacak bölümde bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. Ve hangi takım kaybederse bir eleme adayı daha potaya çıkacak. Genel oylamada en düşük oya sahip olan yarışmacı Survivor’a veda edecek.Survivor 2016 96. bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Tv8 ekranlarında…