DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor’da ‘Beyonce’ ödülünü kim kazandı?

Survivor’da ‘Beyonce’ ödülünü kim kazandı?

Survivor’un yeni bölümü yayınlanmadan ödülü kazanan takım ve Survivor’a veda eden isim ifşa oldu. Survivor’da Beyonce konserini hangi takım kazandı? Efecan ve Serkay arasından adaya kim veda etti.?

Acun Ilıcalı’nın sunduğu reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında sona doğru gelinirken ödüllerin boyutu da büyümeye başladı. Bu sezon üç büyük ödül olduğunu açıklayan Ilıcalı NBA ödülünün ardından ikinci en büyük ödül olan Beyonce konserini de gerçekleştirdi.

Survivor’da ‘Beyonce’ ödülünü kim kazandı?

Geçtiğimiz günlerde ikinci büyük ödülün Beyonce’nin Philadelphia’daki konseri olduğunu söyleyen Ilıcalı kazanan takımı konsere götürdü. Henüz televizyonlarda yayınlanmayan ödül oyununu kazanan takım konserde çekilen fotoğraflarla ifşa oldu.Konseri en önden izleyen gönüllüler takımı kameralara yansıdı. Böylece henüz televizyonda yayınlanmayan bölüm internette ortaya çıkmış oldu.survivor-BeyonceDün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından Serkay ve Efecan elemeye çıkacak iki isim olarak belirlendi. Ilıcalı bu iki yarışmacı için ‘ödül oyununu kazansanız bile elenen yarışmacı Beyonce konserine gidemeyecek’ açıklamasında bulunmuştu. .SALI GÜNÜ KİM ELENECEK? iFŞA OLDU!İnternete sızan bu fotoğraf üzerine Gönüllüler takımının Beyonce ödülüne gittiği anlaşılırken, Efecan’ın yanlarında olmaması dikkat çekti. Bu da konseyde Serkay ve Efecan arasından elenen ismin Efecan olduğunu ortay çıkardı.

NBA MAÇININ KAZANANI DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Yaklaşık bir kaç hafta önce de Survivor yarışmacıları NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçını izlemişti.Bu görüntüler de Survivor yarışmasından önce yayınlanmıştı.