DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor’da Sakatlanan Atakan İçin Doktorlardan Flaş Karar

Survivor’da Sakatlanan Atakan İçin Doktorlardan Flaş Karar

Survivor’un dün akşam yayınlanan bölümünde Avatar Atakan talihsiz bir kaza yaşadı. Oynanan ödül oyunu sırasında darbe alarak suya düşen Atakan, boğulma tehlikesiyle karşı karşıya gelirken, ufak bir baygınlık geçirdi. Aldığı darbe sonucu yaralanan Avatar Atakan’ın kafasına dikiş atılırken hastanede müşahade altına alındı.

Tv8 ekranının sevilen yarışması Survivor’un dün akşam yayınlanan bölümünde Atakan’ın sakatlanması yürekleri ağza getirdi.

TV8’in her bölümü büyük ses getiren yarışma programı Survivor 2016’nın 78. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler NBA ödülü için kıran kırana bir mücadele verdiler. Yarışma esnasında ise Avatar Atakan çok ciddi bir sakatlık geçirdi.avatar-atakan-saglik

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM HANGİSİ

NBA Batı Konferensı finali için muazzam bir mücadeleye giren Ünlüler ve Gönüllüler’de kazanan takım, durum 9 – 9 iken son elde Nagihan’ın Damla’ya karşı aldığı galibiyetle Ünlüler oldu. Galibiyetin ardından Ünlüler sevinçten deliye dönerken Damla ise gözyaşlarına boğuldu. Ünlüler galibiyeti, ödül oyunu esnasında sakatlanan ve apar topar hastaneye kaldırılan Atakan’a armağan etti.

Survivor’da Sakatlanan Atakan İçin Doktorlardan Flaş Karar

Ödül oyununda canla başla mücadele ederken talihsiz bir kaza sonucu kafasını denge kaybı sonrası bulunduğu tahtaya çarpan Atakan için üzücü haber geldi. Başına dikiş atılan Atakan’ın, çok ciddi bir sakatlığının olmadığı yarışmaya devam edebileceği belirtilirken doktor kararı ile seyahat etmesi riskli bulundu ve başarılı yarışmacı NBA finaline gidemedi.  Atakan ise bu yorumun ardından ‘Ben buraya gezmeye gelmedim, hayırlısı olsun’ diye konuştu…

ATAKAN:”İlk kez böyle bir darbe aldım”

Ödül oyunu esnasında aldığı darbe ile adeta ölümden dönen Atakan yıllardır birçok darbe aldığını fakat böylesi ile ilk kez karşılaştığını ifade etti.