DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Tabutundan sesler gelince mezarı açıldı!

Tabutundan sesler gelince mezarı açıldı!

Amerika’da akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Hayatını kaybeden 16 yaşındaki kızın tabutundan sesler geldiği ve yardım istediği iddiasıyla mezarı açıldı.\r\n

Amerika’da akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Hayatını kaybeden 16 yaşındaki kızın tabutundan sesler geldiği ve yardım istediği iddiasıyla mezarı açıldı.Latin Amerika’da yaşayan Neysi Perez daha 16 yaşında yaşamını yitirdi. 3 aylık hamile olan Neysi Perez’in ağzından köpükler gelmeye başlayınca ailesi apar topar rahibe koştu. Rahip genç kızın yaşamını yitirdiğini söyledi. Neysi Perez’in ölüm haberi hastane yetkilileri tarafından da onaylandı.

“Mezarından sesler duymaya başladım”

tabutundan-sesler-gelen-kizin-mezari-acildiNeysi Perez’in ölümü ile ilgili The Independent’ın yer verdiği haberde, genç kızın gelinliği ile beton bir mezara gömüldüğü yazıyordu. Neysi Perez’in eşi Primer Impacto’dan kan donduran iddialar geldi.  Primer Impacto kanalına açıklama yapan eş Primer Impacto, “Elimi onun mezarının üzerine koyduğumda içeriden sesler duymaya başladım, gürültü yapıyor ve onu kurtarmamız için çığlık atıyordu. Onu bir gün önce gömmüştük, birden umutla doldum.” dedi.

Gelen iddialar üzerine genç kızın mezarı açıldı

Eşi Primer Impacto’nun iddiaları üzerine genç kızın mezarı balyozlarla kırılarak açıldı. Ailesi tabutu hemen hastaneye götürdü. Hastanede yapılan uzun tetkiklerin ardından acı haber geldi. Ailenin beklediği mucize gerçekleşmedi. Doktorlar Neysi Perez’in hiç bir yaşam belirtisi göstermediğini açıkladı.  Dr. Claudia Lopez, “Herkes genç kızın yaşadığını iddia ediyordu. Ben de gerekli bütün prosedürleri yerine getirdim. Fakat bir mucize olmadı.” dedi. Ve genç kız tekrar gömüldü. Perez’in annesi Maria Gutierrez ise “Herkes onun hayata geri döndüğünü söylüyordu. Hepimiz çok mutluyduk ve ben de kızımı geri alabileceğimi düşünüyordum.” dedi.Perez’in annesi Maria Gutierrez kızının gömüldüğünde canlı olduğunu iddia ediyor.