DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mega Star Tarkan’ın Evliliği Almanya’nın Gündeminde

Mega Star Tarkan’ın Evliliği Almanya’nın Gündeminde

Tarkan’ın Pınar Dilek ile Almanya’nın Köln kentinde sade bir nikahla dünya evine girmedi Alman basınının dikkatini çekti. Bunun ardından Bild Gazetesi Tarkan’ın takipçileri hakkında şunları yazdı.

Almanya’da da geniş bir hayran kitlesi olan Tarkan’ın, Duisburglu 31 yaşındaki Pınar Dilek ile evlenmesi ve Köln’de düğün yapması Alman basınının da ilgisini çekti.Alman haber ajansı DPA, evliliği Tarkan’n menajerinin teyit ettiğini duyurdu ve düğün fotoğraflarını Facebook sayfasından paylaştığını aktardı.

Mega Star Tarkan’ın Evliliği Almanya’nın Gündeminde

bild-tarkan'ın-pinar-dilek

Haberde, Köln’de 100 kişinin katıldığı bir düğünle evliliğini kutlayan, Almanya’nın Rheinland Pfalz eyaletinin Alzey kasabasında göçmen bir ailenin çocuğu olarak 1972 yılında dünyaya geldiğine dikkat çekildi.

“TAKİPÇİ SAYISI AZALDI”

1990’ların sonlarında ‘Şımarık’ adlı şarkısıyla ünlendiği popçunun evliliğine Bild gazetesi de geniş yer ayırdı. “Tarkan Neden Milyonların Kalbini Kırdı?” başlığı ile evlilik haberini aktaran Bild, Pınar Dilek ile 5 yıl önce tanıştıklarını yazdı. Gazete,evliliği nedeniyle sosyal medyadaki takipçi sayısının azaldığını yazdı.