DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Terim, Çek Cumhuriyeti karşısında 11’i sil baştan değiştirdi!

Terim, Çek Cumhuriyeti karşısında 11’i sil baştan değiştirdi!

Euro 2016’da çıktığı iki maçtanda mağlup ayrılan Türkiye için, Fatih Terim ‘Gerekeni yapacağım’ demişti. Terim’in muhtemel 11’i sil baştan değiştireceği öğrenildi.

Euro 2016 D Grubu maçlarında A Milli Takımın karşılaştığı iki maçta mağlubiyetle sonuçlanmıştı.  12 Haziran’da Hırvatistan ile çıktığı mücadelede 1-0 mağlup gelmiş ve 17 Haziran’da İspanya ile olan karşılaşmasında 3-0 yenilmişti. Türkiye’nin sıradaki maçı Çek Cumhuriyeti ile…d-grubuTürkiye’nin Euro 2016’daki kötü performansının üzerine Fatih Terim, “Gereken neyse yapacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın” demişti.A milli takımın, 21 Haziran saat 22:00 Fransa’da Bollaert-Delelis Stadında mücadele vereceği Çek Cumhuriyeti ile olan maçından önce Fatih Terim’in radikal kararlar alacağı öğrenildi.Çek Cumhuriyeti ile oyananacak maçın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti ile olan karşılaşmaya çıkacak 11 isimde değişikliğe gitti. Fatih Terim, son yapılan A Milli Takımın akşam antrenmanını uzaktan izlemeyi tercih etti.terim-antrenmanFatih Terim’in A Milli Takımın idmanında futbolcularla hiç konuşmaması ve mesafeli davranması gözlerden kaçmadı.Terim’in idman boyuncu Arda Turan ile hiç konuşmaması dikkat çekti.a-milli-cek-cumhuriyetiEuro 2016’da hanesine puan kaydedemeyen A Milli Takımın dün yapılan antrenmanında Futbol Direktörü Fatih Terim’in futbolculara soğuk davrandığı gözlendi. Antrenmanı uzaktan izleyen Terim, komutları Levent Şahin ve Nihat Kahveci ile futbolculara iletti.Fatih Terim, antrenmanda Emre Mor, Olcay, Şener, Volkan Şen, Cenk, Yunus, Oğuzhan, Ozan ve Olcay’ın şut antremanlarını yakından takip etti.Nur Şahin ise dizindeki rahatsızlıktan dolayı antrenmana katılmadı. Yarınki maçta oynayıp oynamayacağı ise merak konusu…Direktör Fatih Terim’in antrenmanda farklı oyuncuları denediği öğrenildi. A Milli Takımın Çek Cumhuriyeti karşısında kadroda revizyona gidileceği öğrenildi. EURO 2016 dönüşünde Fatih Terim, projelerini uygulamaya koyamazsa ayrılık yolunu seçebilir.

Terim, Çek Cumhuriyeti karşısında 11’i sil baştan değiştirdi!

Fatih Terim, A milli takımın yarın saat TSİ 22:00’de oynanacak olan Çek Cumhuriyeti ile olan karşılaşmasında belirlediği muhtemel 11 şu şekilde:Volkan, İsmail, Semih, Ahmet, Şener, Hakan Balta, Selçuk, Hakan Ç, Oğuzhan, Emre Mor, Cenk. (TRTSpor)milli-takim-cek-cumhuriyeti-