DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Terör örgütü IŞİD’e büyük darbe!

Terör örgütü IŞİD’e büyük darbe!

Terör örgütü IŞİD’in en önemli liderlerinden biri öldürüldü. O haberi ABD Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Peter Cook açıkladı.\r\n\r\n

Terör örgütü IŞİD’in en önemli liderlerinden biri öldürüldü. O haberi ABD Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Peter Cook açıkladı.ABD Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Peter Cook, konu ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Peter Cook, IŞİD’in en önemli liderlerinden biri olan ‘Dr. Vail’ olarak tanınan Vail Adil Hasan Selman El Fayad’ın öldürüldüğünü açıkladı. Vail Adil Hasan Selman El Fayad, 7 eylül de Rakka’da düzenlenen büyük saldırıda öldürüldüğünün vurgusu yapıldı.Peter Cook, IŞİD’in enformasyon bakanı olduğu iddia edilen Vail Adil Hasan Selman El Fayad’ın IŞİD için önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Ve  “Vail, IŞİD’in işkence ve infazlarını gösteren terör propagandası videolarının prodüksiyonunu yönetiyordu.” şeklinde bir ifade kullandı. ail Adil Hasan Selman El Fayad’ın öldüğü geçen haftalarda teyit edilmiş.

IŞİD’in ortadan kalkması için herşeyi yapacağız!

isidin-onemli-liderlerinden-biri-olduPentagon Sözcüsü Peter Cook, bu ölüm haberini açıkladıktan sonra IŞİD’in ortadan kalkması için herşeyi yapacaklarını ve bu konuda ABD’nin ortaklarıyla çalışma içinde olacaklarını ifade etti.