DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
THY uçağında korkutan bomba notu

THY uçağında korkutan bomba notu

THY uçağında korkutan bomba notu. Türk Hava Yolları’na ait İstanbul-Toronto seferini yapacak olan yolcu uçağının tuvaletinde bulunan “Toronto sana bomba ile geliyorum” notu uçakta bulunan tüm yolcuları endişeye soktu. THY uçağında korkutan bomba notu Alınan bilgilere göre, THY uçağında korkutan bomba notu. Türk Hava Yolları’na ait İstanbul-Toronto seferini yapacak olan yolcu uçağının tuvaletinde bulunan “Toronto sana bomba ile

THY uçağında korkutan bomba notu. Türk Hava Yolları’na ait İstanbul-Toronto seferini yapacak olan yolcu uçağının tuvaletinde bulunan “Toronto sana bomba ile geliyorum” notu uçakta bulunan tüm yolcuları endişeye soktu.

THY uçağında korkutan bomba notu

Alınan bilgilere göre, THY uçağında korkutan bomba notu. Türk Hava Yolları’na ait İstanbul-Toronto seferini yapacak olan yolcu uçağının tuvaletinde bulunan “Toronto sana bomba ile geliyorum” notu nedeniyle uçakta arama başlatıldı. 1 saat kadar süren uçak aramasında herhangi bir bulguya rastlanılmadığı öğrenildi.THY’nin TK-17 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağı 292 adet yolcusu bulunan yolcu uçağında yaşanan bu paniğin asılsız olması herkesi rahatlattı.Herhangi bir bulguya rastlanmayan yolcu uçağının yolcularının başka bir uçak ile Toronto’ya uçacağı bilgi verildi.