DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Trabzonspor’dan koltuğa basan taraftara ilginç ceza

Trabzonspor’dan koltuğa basan taraftara ilginç ceza

Trabzonspor, karşılaşmada Medical Park Arena’nın koltuğuna ayayığla bastığını tespit ettiği taraftara daha önce görülmemiş bir ceza verdi. Bordo-mavililer Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Karabükspor’u Medical Park Arena’da ağırlamıştı. Karşılaşmanın ardından ortaya çıkan fotoğrafta bir taraftarının koltuğa bastığı tepit edildi. 10 bin koltuk silme cezası Trabzonspor’un taraftara verdiği ceza büyük yankı uyandırdı. Karadeniz ekibi bahsi geçen

Trabzonspor, karşılaşmada Medical Park Arena’nın koltuğuna ayayığla bastığını tespit ettiği taraftara daha önce görülmemiş bir ceza verdi.

Bordo-mavililer Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Karabükspor’u Medical Park Arena’da ağırlamıştı. Karşılaşmanın ardından ortaya çıkan fotoğrafta bir taraftarının koltuğa bastığı tepit edildi.

10 bin koltuk silme cezası

Trabzonspor’un taraftara verdiği ceza büyük yankı uyandırdı. Karadeniz ekibi bahsi geçen taraftara 10 bin koltuk silme cezası verdi.

Karadeniz ekibi sosyal medyadaki resmi hesaplarından o taraftarın videosunu paylaştı. Videonun başlığında Yeni yuvamız derken şaka yapmıyorduk. İnsan hiç evindeki koltuklara ayakkabılarıyla basar mı? Hemen alır cezasını!” ifadeleri yer aldı.

Videoda elinde kovayla görülen taraftar “Yeni stadımızın koltukları çok rahat ve güzel. Bu koltukları bastım. Maçta çekilmiş bir fotoğraftan kulübüm beni buldu ve buna karşılık 10 bin koltuk silme cezası verdi. Verdiğimiz bilet paraları bu koltukları satın almaz. Bu koltuklar hepimizin malı. Bu konuda daha fazla duyarlı olalım ve kulübümüze sahip çıkalım. Trabzonspor hepimizin” sözlerini kullandı.

Stadyum bu sezon kullanıma açıldı

Karadeniz ekibinin yeni stadı olan Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena bu sezonun ortasında kullanıma açıldı. 41.000 seyirci kapasitesi bulunan Medical Park Arena, denize dolgu yapılarak inşa edildi.

Yeni stadında 3 maça çıkan Trabzonspor, iki maçtan galibiyet çıkarmayı başarırken 1 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Rakip filelere 5 gol bırakan Bordo-mavililer, kalesinde gol görmedi.