DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Tramvayın devrilmesi büyük faciaya yol açtı

Tramvayın devrilmesi büyük faciaya yol açtı

Londra’da yaşanan feci kaza büyük bir felakete yol açtı. Tramvayın devrilmesi sonucunda yaklaşık 50 kişinin ağır şekilde yaralandığı açıklandı.

Londra’da yaşanan feci kaza büyük bir felakete yol açtı. Tramvayın devrilmesi sonucunda yaklaşık 50 kişinin ağır şekilde yaralandığı açıklandı.İngiltere’nin Londra Croydon ilçesi bu sabah büyük bir felaketle uyandı. Kaza sabah 6 civarlarında yaşandı. Tramvayda bulunan çok sayıda yolcunun ağır yaralandığı açıklandı. Tramvayın devrilmesi sonucunda yaşanan kaza iki arabada katıldı. Devrilme şiddetiyle ağır yara alan vatandaşlar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Tramvay kazası 50 yaralı

tramvayin-devrilmesi-buyuk-faciaya-yol-acti tramvayin-devrilmesi-buyuk-faciaya-yol-acti-1 tramvayin-devrilmesi-buyuk-faciaya-yol-acti-2Büyük bir yankı uyandıran kazanın hemen ardından sağlık ekiplerine haber verildi. İhbarın üzerine hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri vatandaşlara müdahale etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Sayılarının 50’ye yakın olan yaralılar hemen tedavi altına alındı. Kazada ölen kişilerin olmaması sevindirirken İngiltere Ulaşım Polisi’nden kötü haber geldi. İngiltere Ulaşım Polisi, hastaneye kaldırılan kişilerin aralarında ölenlerin de olabileceğini açıkladı. Fakat konu ile ilgili hastaneden net bir açıklama gelmedi.Sağlık ekiplerinin yanı sıra olay yerine çok sayıda arama kurtarma ve itfaiye ekibi de geldi. İtfaiye ekipleri tramvayın altında kalanları kurtarmaya çalışırken, korkunç kazanın neden kaynakladığı henüz bilinmiyor. Ciddi bir çalışma yapan itfaiye ekiplerinin sayısı 70’in üzerindeydi.