DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erdoğan’ın evi polislerle koruma altına alındı!

Erdoğan’ın evi polislerle koruma altına alındı!

Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprüsünün askerler tarafından kapatılmasıyla hareketlenen ülke genelinde korku dolu anlar yaşanmaya başlandı. Erdoğan’ın evi polislerle koruma altına alındı!\r\n\r\n

Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprüsünün askerler tarafından kapatılmasıyla hareketlenen ülke genelinde korku dolu anlar yaşanmaya başlandı. Erdoğan’ın evi polislerle koruma altına alındı!

Erdoğan’ın konutu polislerle koruma altına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklıda ki konutunda saat 22.15 itibariyle olağan hareketlilik başladı. Konutun korumaları ağır silahlarla konutun etrafını sardı.TRAFİK KESİLDİKısıklıdaki konuta giden yollar polis araçlarınca kesildi. Polisler arabalarla barikatlar kurdu. Çelik yelek giydikleri görüldü. Ağır silahlarla konutun giriş ve çıkışlarını tamamen kapattılar.

“Ülke yönetimine bütünüyle el konulmuştur”

tsk-ulke-yonetimine-el-konulmusturSaat 22.30 sıralarında yaşanan olay ile ilgili TSK’dan flaş açıklama geldi. TSK “Ülke yönetimine bütünüyle el konulmuştur” açıklamasını yaptı.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiğe kapatıldı

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişler Jandarma tarafından trafiğe kapatıldı.Şuanda İstanbul’daki iki köprüden sadece Avrupa’dan Anadolu yakasına geçiş yapılabiliyor.

Yıldırım: Bu bir kalkışmadır

Başbakan Binali Yıldırım, “Bu bir kalkışmadır. Bunu yapanlar en ağır şekilde bedelini ödeyeceklerdir. Asker içinde bir yapılanma girişimde bulundu. Buna henüz darbe mümkün değil” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, canlı yayında şunları söyledi.

“Türkiye Cumhuriyeti hükümeti milletin iradesini temsil eden hükümet işbaşındadır. İşbaşından gitmesi ancak milletin kararıyla olur. Bu çılgınlığı yapanlar, bu kanunsuz girişimde bulunanlar en ağır şekilde bedelini ödeyecektir. Asla ve asla bu gibi kalkışmalara izin vermeyeceğiz. Bu ve buna benzer çılgınlıklara izin vermeyeceğiz.

“Bunun adına darbe demek doğru olmaz”

Bunun adına henüz bir darbe demek doğru olmaz. Bir kalkışma olduğu doğrudur. Belirli bölgelerde sorumsuzca, devletin emanet ettiği araçları silahları alıp, vatandaşyların üzerine giden, onları yere yatırmaya çalışan bir takım gruplar var. Milletimiz rahat olsun, asla ve asla yasa dışı, demokrasiyi kesintiye uğratacak faaliyetlere izin vermeyeceğiz. Güvenlik güçlerimiz harekete geçmiştir, gereği yapılacaktır.”