DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Tüm dünya o küçük kızı konuşuyor

Tüm dünya o küçük kızı konuşuyor

Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan 4 yaşındaki küçük kız izleyen herkesi kendine hayran bıraktı. İşte küçük kızın o ağızları açıkta bırakan performansı..\r\n\r\n

Dünya Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan 4 yaşındaki küçük kızı konuşuyor. İşte küçük kızın o ağızları açıkta bırakan performansı..

Yetenek Sizsiniz yarışmasının Rusya versiyonuna katılan 4 yaşındaki Bella Devyatkina, tam 7 farklı dil bilmesi ile dünya gündemine oturdu. Küçük kızın bu performansı sosyal medyada hızla yayıldı. Tüm dünyaya ulaşan performans dünya gündemine oturdu. Ve 4 yaşında olmasına rağmen 7 dil bilen küçük kız herkesin konuştuğu isim oldu.

Küçük kız daha 2 yaşındayken…

tum-dunya-o-kucuk-kizi-konusuyor

Moskova’da çekimleri yapılan Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan 4 yaşındaki Bella Devyatkina, tam 7 dil bilmesi ile jüriyi kendine hayran bıraktı. Bella Devyatkina, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, Çince ve Arapça dillerini sular seller gibi biliyor. Bunların yanı sıra en hayret edilen olay ise konuşurken hiç duraksamadan diğer bir dile geçiş yapıyor. Farklı farklı dillerde sorulan “İsmin ne? Nasılsın? Ne arıyorsun?” sorularına anında cevap veriyor.

Küçük kızın bu başarısının arkasında annesi varmış. 4 yaşındaki Bella Devyatkina’nın annesi kızı daha 2 yaşındayken İngilizce öğretmeye başlamış. Bu süreci inanılmaz bir şekilde tamamlayan küçük kızın başarısını gören annesi İngilizce’yle sınırlı kalmamış. Öğrenme isteğinin oldukça yüksek olduğunu gören anne diğer diller için özel ders aldırarak öğretmeye başlamış.