DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Türkiye-Ukrayna maçı hangi kanalda?

Türkiye-Ukrayna maçı hangi kanalda?

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I grubunda oynanancak Türkiye-Ukrayna karşılaşması hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol takımı 2018 Rusya Dünya Kupası’na katılmak için Perşembe akşamı sahneye çıkacak. Millilerin rakibi Ukrayna. Türkiye ile Ukrayna arasında oynanancak karşılaşma hangi kanalda ekranlara gelecek?

Türkiye-Ukrayna karşılaşması hangi kanalda?

2018 Rusya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I grubunda ikinci maçlar Perşembe akşamı başlayacak. I grubundaki ekiplerden biri olan Türkiye gruptaki rakiplerinden biri olan Ukrayna’yı 6 Ekim Perşembe akşamı Konya Büyükşehir Stadı’nda ağılayacak. Türkiye için çok büyük önemi olan karşılaşma 21.45’te ekranlara gelecek.Türkiye-Ukrayna karşılaşmasını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalından naklen ekranlara gelecek.

Kadroda eksikler var

Fatih Terim’in belirlediği kadroda birçok yıldız isim seçilmedi. Herhangi bir sakatlığı olmayan Selçuk İnan, Arda Turan ve Burak Yılmaz aday kadroya alınmadı.Başta Arda Turan olmak üzere Euro 2016’da Fatih Terim ile prim nedeniyle bazı sıkıntılar yaşayan oyuncular Terim’den veto yedi. Son oynanan Rusya ve Hırvatistan karşılaşmalarının aday kadrosunda üç isimle birlikte Caner Erkin ve Hakan Balta’da kadroya alınmayan isimler arasındaydı. Ancak yeni aday kadroda bu iki isimde yer aldı. Başta Caner ve Hakan’ın da üç isimle birlikte prim tartışmasının içinde olduğu düşünülsede olayın aslının farklı olduğu ortaya çıktı.

Ömer Toprak yeniden kadroda

Yaklaşık iki yıl önce Gökhan Töre ile büyük bir tartışma yaşayan Bayern Leverkusenli yıldız oyuncu Ömer Toprak sonrasında gelen milli davetlere ret cevabı vermişti. Ancak Ömer Toprak son milli daveti kabul etti ve Milli Takım kampına katıldı.

Fatih Terim’in belirlediği Milli Takım aday kadrosu:

Kale: Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor)Defans: Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Caner Erkin (Beşiktaş), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)Orta Saha: Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tolga Ciğerci (Galatasaray), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Olcay Şahan (Beşiktaş), Yasin Öztekin (Galatasaray), Volkan Şen (Fenerbahçe), Emre Mor (Borussia Dortmund)Forvet: Cenk Tosun (Beşiktaş), Mevlüt Erdinç (Metz), Yunus Mallı (Mainz 05), Enes Ünal (Twente)