DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlü kayak merkezine çığ düştü! Çok sayıda kişi…

Ünlü kayak merkezine çığ düştü! Çok sayıda kişi…

Fransa ile İtalya sınırında bulunan ünlü kayak merkezine çığ düştü. Çok sayıda kişi çığ altında kaldı fakat sağ olarak kurtarıldılar. Alpler’deki ünlü kayak merkezi olan Tignes’a çığ düştü. Kayak merkezinde bir ay öncede çığ felaketi yaşanmıştı. Düşen çığın ardından görüş mesafesinin çok düşük olmasına karşı acil durum ekipleri zar zor olay yerine intikal etti. Çalışmalar devam

Fransa ile İtalya sınırında bulunan ünlü kayak merkezine çığ düştü. Çok sayıda kişi çığ altında kaldı fakat sağ olarak kurtarıldılar.

Alpler’deki ünlü kayak merkezi olan Tignes’a çığ düştü. Kayak merkezinde bir ay öncede çığ felaketi yaşanmıştı. Düşen çığın ardından görüş mesafesinin çok düşük olmasına karşı acil durum ekipleri zar zor olay yerine intikal etti. Çalışmalar devam ederken yetkililerden yürekleri ağıza getiren açıklama geldi. Acil durum ekipleri çok sayıda vatandaşın çığ altında kaldığını açıkladı.

Ünlü kayak merkezine çığ düştü!

Tinges’te yaşanan çığ felaketi bölgede yaşayan vatandaşları korkuttu. Olayın ardından resmi yetkililer ise çığın altında kalan çok sayıda vatandaşın sağ olarak kurtulduğunu açıkladı. Bu haber merakla bekleyen vatandaşların yüreklerine su serpti. Fakat geçtiğimiz Şubat ayında düşen çığda 4 kişi hayatını kaybetmişti.