DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Uçan taksi geliyor!

Uçan taksi geliyor!

Uçan taksiler artık faaliyete geçiyor. Ve Dubai bu uçan taksilerin kullandığı ilk kent olacak. Taksiler Temmuz ayında yollara iniyor. Uçan taksi geliyor! Çin Uluslararası Radyosu’nun yer verdiği habere göre uçak taksiler Dubai’de faaliyete geçiyor. Dubai’de kullanılacak taksileri Çinli bir firma üretti. Bu firma daha öncede drone üretmişti. EHang şirketi tarafından üretilen uçak taksiler ilk kez

Uçan taksiler artık faaliyete geçiyor. Ve Dubai bu uçan taksilerin kullandığı ilk kent olacak. Taksiler Temmuz ayında yollara iniyor.

Uçan taksi geliyor!

Çin Uluslararası Radyosu’nun yer verdiği habere göre uçak taksiler Dubai’de faaliyete geçiyor. Dubai’de kullanılacak taksileri Çinli bir firma üretti. Bu firma daha öncede drone üretmişti. EHang şirketi tarafından üretilen uçak taksiler ilk kez Dubai’de kullanılacak. Dubai ulaştırma birimleri, EHang 184 sürücüsüz taksilerin hala deneme aşamasında olduğunu ve tam olarak Temmuz ayında yollara çıkacağını açıkladı.Sürücüsüz olarak kullanılacak olan araçların üzerinde navigasyon sistemi bulunuyor. Bu sayede 100 kilograma kadar olan bir ağırlıktaki yolcuyu 30 dakika boyunca taşıyabiliyor. Uçak taksilerin en dikkat çeken özelliği ise akıllı telefonlardaki uygulamalar ile çağırılabileceği oldu.