DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ufak Tefek Cinayetler’deki büyük sır ne?

Ufak Tefek Cinayetler’deki büyük sır ne?

Star TV’nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ilk bölümü ile izleyiciler üzerinde büyük etki bıraktı. Çok gizemli bir şekilde başlayan bölüm ilerledikçe gizemler iyice artmaya başladı. Peki Ufak Tefek Cinayetler’deki büyük sır ne? 4 kız arkadaşın hayatını konu alan dizi Ufak Tefek Cinayetler televizyon dünyasına damga vurdu. Daha küçük yaşlarda arkadaş olan Merve, Pelin, Arzu ve Oya’nın

Star TV’nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ilk bölümü ile izleyiciler üzerinde büyük etki bıraktı. Çok gizemli bir şekilde başlayan bölüm ilerledikçe gizemler iyice artmaya başladı. Peki Ufak Tefek Cinayetler’deki büyük sır ne?

4 kız arkadaşın hayatını konu alan dizi Ufak Tefek Cinayetler televizyon dünyasına damga vurdu. Daha küçük yaşlarda arkadaş olan Merve, Pelin, Arzu ve Oya’nın yolları lise zamanında ayrılmıştır. Aradan uzun zaman geçtikten sonra okul müdürlerinin cenazesinde bir araya gelen 4 arkadaş için bombanın pini çekilmiştir.

Ufak Tefek Cinayetler’deki büyük sır ne?

Merve, Pelin ve Arzu evlenmiş çoluk sahibi olmuşlardır. Fakat Oya yaşadıklarından sonra uzun bir süre kendine gelememiş ve evlenmemiştir. 4 arkadaşı ayıran olay dizinin ilk dakikalarından itibaren gizemini korumaya devam etmiştir. Fakat bu olay nedir? Oya ve arkadaşları birbirinden ayıran olay nasıl gerçekleşti?

Lise zamanlarında okulca pikniğe giden arkadaşlar göle girmeye karar verirler. Fakat Merve ve Pelin’in hain bir planları vardır. Gölde eğlenirken Merve, Pelin ve Arzu kıyafetlerini alıp gider. Oya’nın kıyafetlerini de alan kızlar Edip öğretmenlerine ‘Gölde çığlık sesi duyduklarını’ söylerler. Yardıma koşan Edip hoca Oya’yı kurtarır. Onların yanına gelen öğrenciler aralarında bir şey olduğunu söyledi. Arkadaşlarının attığı iftira üzerine Oya ve öğretmen Edip okuldan atılırlar. Okuldan atılmak yetmezmiş gibi birde sevgilisi Taylan terk eder. Üzerine atılan iftiradan dolayı bunalıma giren Oya intihar etmeye karar verir. Ve evlerinin balkonundan kendini aşağı atar. Hemen hastaneye kaldırılan Oya’nın bir daha çocuk sahibi olamayacağı açıklanır. Oya’nın intihar ettiği haberi okulun üzerine kara bulut gibi çöker. Olayların nasıl devam edeceği ise büyük merak konusu olur.

Oya’nın onca yıl aradan sonra Merve, Pelin ve Arzu’nun arasına geri dönmesinin amacı ne? Cinayeti kim işledi? Yeni bölümünü canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz..