DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlü oyuncu öldü! Dizi çekimi zannettiler

Ünlü oyuncu öldü! Dizi çekimi zannettiler

Brezilya’nın en çok izlenen dizilerinden biri olan ‘Velho Chico’nun başrol oyuncusu Domingos Montagner boğularak can verdi.BBC’de yer alan habere göre, 64 yaşındaki ünlü aktör Sergipe eyaletindeki çekimlerinden bir gün sonra Camile Pitanga adlı aktrisle yüzmeye gitti. DİZİ ÇEKİMİ ZANNETTİLER Ünlü aktör nehrin güçlü dalgalarına kapılıp sürüklendiğini ve çevredekilerden yardım istediği öğrenildi. Yöre halkı dizi çekimi sandığı için Montagner’e

Brezilya’nın en çok izlenen dizilerinden biri olan ‘Velho Chico’nun başrol oyuncusu Domingos Montagner boğularak can verdi.BBC’de yer alan habere göre, 64 yaşındaki ünlü aktör Sergipe eyaletindeki çekimlerinden bir gün sonra Camile Pitanga adlı aktrisle yüzmeye gitti.

DİZİ ÇEKİMİ ZANNETTİLER

Ünlü aktör nehrin güçlü dalgalarına kapılıp sürüklendiğini ve çevredekilerden yardım istediği öğrenildi. Yöre halkı dizi çekimi sandığı için Montagner’e yardım etmedi.

CESEDİ 300 METRE UZAKTA BULUNDU

Olayın ardından kurtarma ekipleri ünlü aktörün cesedini boğulduğu yerden yaklaşık 300 metre uzakta buldu. Yetkililer Montagner’in nehre girdiği yerin çok tehlikeli olduğunu ve yapılabilecek bir şeyin olmadığını söyledi.