DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlü radyocu Cem Arslan bıçaklı saldırıya uğradı

Ünlü radyocu Cem Arslan bıçaklı saldırıya uğradı

Best FM’in ünlü programcısı Cem Arslan, ‘Gazor’ programı çıkışında bıçaklı saldırıya uğradı.

Best FM’in ünlü radyocularından Cem Arslan, bu akşam radyodaki programı sonrası bıçaklı saldırıya uğradı.Best FM’de ‘Gazor’ programı sonrası saat 20:10 sularında bir kadın tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.  Sırtından hafif yaralanan Arslan, hastaneye kaldırıldı.Cem Arslan’ın durumunun iyi olduğu ve kadın saldırganın da Polisler tarafından yakalandığı öğrenildi.

Cem Arslan için Best FM şu açıklamayı yaptı;

Türkiye’nin en çok dinlenen ve sevilen radyocularından değerli programcımız Cem Arslan, saat 20.10’da “Gazor” programı çıkışında önce sözlü taciz ardından bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Sırtından bıçakla yaralanan programcımız Cem Arslan, mesai arkadaşları tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gümüşsuyu Ek Binası Acil Servisine kaldırıldı.

İlk müdahalesi burada yapılan programcımız Cem Arslan’ın sağlık durumu iyi. Öte yandan, programcımız Cem Arslan’a saldıran şahıs kısa sürede yakalanmıştır.

Cem Arslan Kimdir?

Cem Arlan 25 Mayıs 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Küçükyalı’da tamamladı.Liseyi İstanbul, Maltepe’deki Kadir Has Lisesi’nde okudu. Liseden sonra Kadıköy’de bulunan Radyo Fener’de çalışmaya başlayan Arslan, radyonun satılmasıyla bir süre işsiz kaldı. Radyoculuk mesleğine devam etmek isteyen Arslan o dönem Ünlü Tv yapımcısı ve radyocu Kadir Çöpdemir’in sahip olduğu Klas Radyo’da çalışmaya devam etti.Daha sonra Best FM’e transfer olan Arsan yıllardır bu radyoda  hafta içi her sabah, 06:45-09:00 arası ‘Gazoz Ağacı’, ve 18:00-20:00 saatleri arasında ‘Gazor’ adlı radyo programını sunmaktadır.