DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlüler Beşiktaş’ın şampiyonluğunu böyle kutladı

Ünlüler Beşiktaş’ın şampiyonluğunu böyle kutladı

Dün gece Beşiktaş’ın şampiyonluğunun ardından tün Türkiye’yi büyük bir coşku sardı. Bu coşkuya ünlülerde dahil oldu. İşte o ünlülerin şampiyonluk kutlamaları…

Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Beşiktaş taraftarı ünlüler, takımlarının şampiyon olmasının ardından sosyal medyada birbirinden ilginç paylaşımlar yaptı. Fenerbahçe taraftarı olan Cem Yılmaz ve Galatasaraylı Şahan Gökbakar da ezeli rakiplerini Instagram’dan kutladı. İşte o paylaşımlar…Yılmaz Erdoğan’ın paylaşımı:Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!

Cem Yılmaz: “Şampiyon Beşiktaş! Tebrikler!”

Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Ece Erken: “Maç öncesi benimki kimseye gitmedi (seramoni) artık seneye, biz eve geldik, TEBRİKLER BEŞİKTAŞIM, bize oğlumla unutulmayacak bir gün yaşattın, teşekkürler BEŞİKTAŞIM teşekkürler başkanım”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Özge Ulusoy: “Tabi ki siyah-beyaz, şampiyon Beşiktaş”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Sinan Engin: “Çakar kazıklı formayı giydi”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Şahan Gökbakar: “Beşiktaş’ın şampiyonluğu kutlu olsun”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Murat Boz: “Beyazzzzzz, @aslienver Şampiyoooonnn, Beşiktaaaaaşşşşş”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Mustafa Sandal: “Baba-oğul şampiyonluk için geldik”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!

Demet Akalın: “Sen aşksın, şampiyon Beşiktaş”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!

Sarp Apak: “Ailem, eşim, canlarım.. Tebrikler. Şampiyon BEŞİKTAŞ”

Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Ricardo Quaresma: “Bu kulüp, bu aşk için her şeyimi verdim, teşekkürler.”Ünlülerden Beşiktaş paylaşımları!Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa’dan formalı paylaşım..