DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlüler sosyal medyada ne kadar kazanıyor?

Ünlüler sosyal medyada ne kadar kazanıyor?

Sosyal medyanın yaygınlaşması ünlüler için yeni bir kazanç kapısı haline geldi. Twitter, Facebook, Instagram sayfalarından reklam paylaşımı yapan ünlüler bir paylaşım başına ne kadar kazanıyor? EDA TAŞPINAR Instagram’da 400 binden fazla takipçisi olan sosyetik güzel Eda Taşpınar, tek reklam paylaşımı için 10 bin lira ücret istiyor.

Sosyal medyanın yaygınlaşması ünlüler için yeni bir kazanç kapısı haline geldi. Twitter, Facebook, Instagram sayfalarından reklam paylaşımı yapan ünlüler bir paylaşım başına ne kadar kazanıyor?

  • EDA TAŞPINAR

1Instagram’da 400 binden fazla takipçisi olan sosyetik güzel Eda Taşpınar, tek reklam paylaşımı için 10 bin lira ücret istiyor.

  • Sinem Kobal

2Şimdilerde Kenan İmizarlıoğlu ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen güzel oyuncu Sinem Kobal’ın Instagram’da 3 milyondan fazla takipçisi var. Güzel oyuncu paylaşım başına 7 bin lira istiyor.

  • Ivana Sert

3Sosyal medyada 2 milyon takipçisi bulunan İvana Sert, paylaşım başına 10 bin lira talep ediyor.

  • Burcu Esmersoy

4Güzelliğiyle herkesin kendine hayran bırakan güzel oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy’un Instagram’da 3.3 milyon takipçisi var. Güzel oyuncuda paylaşım başına 8 bin lira istiyor.

  • Özge Ulusoy

5Ünlü manken Özge Ulusoy’un Instagram sayfasında 900 binden fazla takipçisi bulunuyor. Güzel manken paylaşım başına 8 bin lira talep ediyor.

Tarkan,Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz gibi ünlü isimler reklam paylaşımları için 50 bin liraya kadar varan teklifler almasına rağmen bu olaya sıcak bakmıyorlar.