DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlülerin ilginç evlenme teklifleri

Ünlülerin ilginç evlenme teklifleri

DEMET AKALIN & OKAN KURT Ünlü pop müziği sevilenlerinden Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile tartışma sonrası konuşmuyordu. Sonrasında ise Okan Kurt sabaha karşı konuşmak istediğini söyledi. Demet Akalın’ın yanına gelen Okan Kurt, evlenme teklifi etse de Demet Akalın ‘böyle evlenme teklifi mi olur’ dedi ama sevgilisinin teklifini kabul etti.

21

DEMET AKALIN & OKAN KURT

Ünlü pop müziği sevilenlerinden Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile tartışma sonrası konuşmuyordu. Sonrasında ise Okan Kurt sabaha karşı konuşmak istediğini söyledi. Demet Akalın’ın yanına gelen Okan Kurt, evlenme teklifi etse de Demet Akalın ‘böyle evlenme teklifi mi olur’ dedi ama sevgilisinin teklifini kabul etti.

1

NESLİHAN ATAGÜL & KADİR DOĞULU

Kısa süre önce evlenen Neslihan Atagül’e yaptığı evlenme teklifi eden Kadir Doğulu şöyle anlatıyor; Zamanının geldiğini hissettim. Tanıdığımız, sevdiğimiz ve ikimizin de bu ana şahit olmasını isteyeceğimiz herkesi çağırdım ve evin bahçesine sakladım. Ardından Neslihan’ı eve çağırdım. Kapının girişinden itibaren evin çeşitli yerlerine onu yönlendirecek notlar yazıp bıraktım. Mesela; salonda, şimdi mutfağa git yazan bir not vardı oradan banyoya… Evi birkaç defa dolaştı. En son notta “Dışarıya gel aşkım”yazıyordu. Dışarı çıktığı anda o kalabalığın içinde ona evlenme teklif ettim.

2

EZGİ EYÜPOĞLU & KAAN YILDIRIM

Dizi projesi ile başlayan aşklarını evlilik teklifi ile taçlandıran Kaan Yıldırım, romantik bir akşam yemeğinde sevgilisi Ezgi Eyüpoğlu’na evlenme teklifi etti. Bunun üzerine ‘Hayatımın en mutlu gününe evet’ yanıtı aldı.

3

LADY GAGA & TAYLOR KINNEY

Kinney, Lady Gaga’ya sevgililer günündeyaptığı evlilik teklifini şöyle anlattı;                                                         “Manhattan’daydık. Kar yağıyordu. Çok güzeldi.” Lady Gaga ise, “O beni hep doğum ismimle çağırır. İlk buluştuğumuz günden beri… Gelin olmak üzere olan çok mutlu biriyim. Gülümsemekten kendimi alamıyorum.” dedi

4

PELİN KARAHAN & ERDİNÇ BEKİROĞLU

Erdinç Bekiroğlu’ndan aldığı evlilik teklifini anlatan Pelin Karahan, “Çok kısa süredir tanıştığımız için evlilik teklifi beklemiyordum. Öyle bir sinyal de vermiyordu. İzmir’de Kavak Yelleri çekimi devam ederken sık sık İstanbul’a geliyordum. Yine İstanbul’dayken bana hazırlanmamı söyledi. Süslendim, saçımı, makyajımı yaptım. Şık bir yere gideceğimizi sanıyordum. Beni tanıştığımız pilates stüdyosuna götürdü. Yerlerde mumlar vardı. Düğünümde çalmasını istediğim şarkı stüdyoda çalıyordu. Fonda o çalarken ben mumların arasında yürüdüm. “Her şey burada başladı, burada devam etsin istiyorum.” dedi. Yüzüğü çıkardı ve ben ağlamaya başladım.” dedi.

5

BURCU BİRİCİK & EMRE YETKİN

Burcu Biricik, geçen sene sevgilisi ile birlikte çıktıkları tatil sırasında aldığı evlenme teklifini şöyle anlattı; Evet. Geçen yaz Bali’ye gidecektik. Bütün tatil planımızı yaptı. Ama volkan patladı. Bir gecce içinde Sri Lanka’ya gitmeye karar verdik. Plansız programsız yola çıktık. Sürekli tepelere tırmandık. Sonunda bir dağın tepesinde video kurdu. Yere çömeldi. Kırmızı kutuyu görünce inanamadım. O sırada bir cevap verememişim. Sonradan “Evet” dedim.

8

KIM KARDASHIAN & KANYE WEST

San Francisco Giants Stadyumunu kiralayan Kanye West, bütün ailesini orada toplayarak Kim Kardashian’a ‘Lütfen Benimle Evlen’ yazısı ile evlenme teklifi etti.

9

İREM DERİCİ & RIZA ESENDEMİR

Alışılmışın dışına çıkan İrem Derici, yeni çıkan single’ının içine bir not yazarak Rıza Esendemir’e gönderdi. Notta ‘Evlen benimle ulan’ yazıyordu.

11

BURCU ESMERSOY & CEM ALPER

Bir gün ablasının Skype aracılığıyla aradığını gören Esmersoy, yanıt verdi. Karşısında bir snedir görüşmediği eski sevgilisini ve arkadaşlarını gören Esmersoy, gözyaşlarına hakim olamadı. Evlilik teklifi alan Esmersoy, düşüneceğini söyledi.

13

OYA BAŞAR & ALİ KARAGÖZ

Birlikte röportaj veren Oya Başar ve Ali Karagöz, konuşmaları sırasında birbirlerini neden bu kadar çok sevdiklerini anlatırken, tüm kameraların önünde Ali Karagöz Oya Başar’a evlenme teklifi etti.

14

ÇAĞLA ŞİKEL & EMRE ALTUĞ

Ünlü manken Çağla Şikel, babasının doğum gününde mezarına gitmişti. Babasının mezarı başında evlenme teklifi alan Çağla Şikel, ‘Evet’ diyerek cevap verdi.

15

BURÇİN TERZİOĞLU & MURAT YILDIRIM

Ünlü çift tartıştıkları sırada Burin Terzioğlu, ‘Yeter artık, ne istiyorsun benden?’ diye sordu. Murat Yıldırım ise ‘Seninle evlenmek istiyorum’ diyerek bağırarak cevap verdi.

18

CEYDA DÜVENCİ & ENGİN AKGÜN

İyi bir arkadaş olan Ceyda Düvenci ve Engin Akgün birgün aldığı yeni evi görmeye giderlerken evlilik teklifi etti. Arkadaşlıkları üzerine bu teklife çok şaşıran Düvenci’ye şöyle söyledi: “Ben her şeyi hayal ettim, her şeyi planladım. Biz evlenelim. Sen hiç bir şeyi düşünme artık. Bu yaşa kadar zaten her şeyi fazla düşündün. Ben düşüneceğim bundan sonra her şeyi. Sen işine gücüne bak, mesleğinde ilerle. Acayip şeyler yapacaksın. Bak; benimle evlen, uğurlu gelecek hayat sana!”