DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Uzun ve kalın kaşlara sahip olmak için neler yapılabilir?

Uzun ve kalın kaşlara sahip olmak için neler yapılabilir?

Uzun ve kalın kaşlara sahip olmayı neden isteriz?  Çünkü kaşlardaki güzellik bakışlara da yansır. Kaşlar kişinin bakışını görünüşünü değiştirir. Bakışlarda duyguları ifade etmeye yardımcı olur. Bu yazımızda sizler için uzun ve kalın kaşlara sahip olabilmek için basit yöntemler araştırdık. Uzun ve kalın kaşlara sahip olmak için aşağıdakilere dikkat etmelisiniz *Sir ağdanızı ve cımbızınızı asla ve

Uzun ve kalın kaşlara sahip olmayı neden isteriz?  Çünkü kaşlardaki güzellik bakışlara da yansır. Kaşlar kişinin bakışını görünüşünü değiştirir. Bakışlarda duyguları ifade etmeye yardımcı olur. Bu yazımızda sizler için uzun ve kalın kaşlara sahip olabilmek için basit yöntemler araştırdık.

Uzun ve kalın kaşlara sahip olmak için aşağıdakilere dikkat etmelisiniz

*Sir ağdanızı ve cımbızınızı asla ve asla kaşlarınızda kullanmayın.*A, B3 ve C vitaminleri ile en önemlisi de E vitaminini düzenli olarak almaya çalışın.*Günde en az 8-10 bardak su tüketin.*Hint yağı kullanılabilirParmak ucuna ya da bir parça pamuğa damlatılan Hint yağı her iki kaşa da eşit olarak hafifçe sürülür ve hafifçe masaj yapılarak yedirilir. Yarım saat sonra da bol ılık su ile güzelce yıkanır. Sonucun iyi olabilmesi için bu işlem her gün en az bir kez tekrar edilmelidir.*Uzun ve kalın kaşlara sahip olmak için Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz:4 – 5 damla saf Hindistan cevizi yağını parmak ucunuzla kaşlarınıza doğrudan uygulayabilirsiniz. Her iki kaşa da aynı işlemi uygulayıp bütün gece ciltte bırakın. Ertesi sabah güzelce yıkamalısınız.* Limon yağı, gül yağı ve lavanta yağı gibi temel yağlar kullanılabilir.Temel yağları kullanmak kaşlarda ki büyüme hızını büyük oranda artırır. Temel yağlardan bir karışım da hazırlanabilir ya da bu yağlar tek başına da kullanılabilir. Yağ masaj yapılarak doğrudan kaşlara sürülür.* Aloe vera jeli ya da suyu kullanılabilir.    Aloe vera yaprağının içindeki jel doğrudan kaşlara sürülebilir. Sürülen Aloe vera ciltte yaklaşık olarak 30 dakika kadar bekletilip ardından ılık su ile güzelce yıkanır.*Limon dilimleriTaze limon dilimleri ile kaşlar 4 – 5 dakika kadar ovulmalıdır.*Soğan suyu uygulanabilirKüçük bir soğanın suyu sıkılıp, bir pamuk yardımıyla kaşlara uygulanır. Soğan suyunun kıl kökleri tarafından emilmesi için yaklaşık 4-5 saat beklenir. Ardından bol su ile durulanır.*Çiğ süt sürülebilir.Taze ve çiğ süt de diğerleri gibi kaşların hızla uzamasına yardımcı olur. Bir pamuk yardımı ile biraz süt kaşlara doğrudan sürülür. Hızlı sonuç almak için bu işlem her gece düzenli olarak tekrar edilmelidir.* Uzun ve kalın kaşlara sahip olmak için yumurta sarısı kullanılabilir.Protein bakımından zengin olan yumurta sarısı kaşların hızla büyümesine ve güçlenmesine yardımcı olur. Bir yumurta sarısı iyice çırpılır ve bir pamuk ya da parmak uçları ile kaşlara uygulanır. Yaklaşık 1 saat bekletildikten sonra kaşlar bol ılık su ile durulanır.