DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Vladimir Putin o emri verdi!

Vladimir Putin o emri verdi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, o emri verdi. Ve tüm herkes o tarihi bekliyor. Bu yılın sonu için tarih verdi. İşte o emir…\r\n\r\n

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, o emri verdi. Ve tüm herkes o tarihi bekliyor. Bu yılın sonu için tarih verdi. İşte o emir…Rusya’nın en önemli haber ajansları arasında yer alan Rus Ifax haber ajansı, Halep’te yaşanan olay için önemli açıklamalarda bulundu. Haber ajansı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Halep’e insani yardımın ulaştırılması için tam 10 saatlik bir ateşkes emri verdiğini açıkladı. Halep’te yapılacak ateşkes için 4 aralık 2016 tarihini verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ateşkes emrini verdiği açıklama Rusya Savunma Bakanlığı tarafından bildirildi.

Vladimir Putin emri verdi!

vladimir-putinRusya Devlet Başkanı Putin’in Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov konu ile ilgili açıklama yaptı. Dimitri Peskov’un yaptığı açıklamada Suriyeli muhaliflerin Halep’teki saldırıları durdurmalarının akabinde Rusya ve Suriye’nin havadan yaptıkları saldırıyı geçici olarak durdurabileceklerini ifade etti. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ise Suriye’deki barış görüşmelerinin yeniden başlamasının süresiz ertelendiğini belirtmişti.