DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak!

WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak!

En çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp’a yeni bir özellik daha ekleniyor. WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak!  Kişiler artık rehberindeki numaralar ile hikayelerini paylaşabilecekler. WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak! İlk olarak Snapchat’te kullanılmaya başlanan hikayeler özelliği daha sonra instagram’da da kullanılmaya başlamıştı. Bu özelliği tüm plartfomlarına taşımayı planlayan Facebook, bu seferde kolları WhatsApp için sıvadı.Snapchat ile popüler

En çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp’a yeni bir özellik daha ekleniyor. WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak!  Kişiler artık rehberindeki numaralar ile hikayelerini paylaşabilecekler.

WhatsApp yeni özelliğiyle herkesi şaşırtacak!

İlk olarak Snapchat’te kullanılmaya başlanan hikayeler özelliği daha sonra instagram’da da kullanılmaya başlamıştı. Bu özelliği tüm plartfomlarına taşımayı planlayan Facebook, bu seferde kolları WhatsApp için sıvadı.Snapchat ile popüler olan hikayeler özelliği şimdi de WhatsApp’a geliyor. Sıkça kullanılan özellikleri tüm sosyal medya plartformlarına taşımayı planlayan Facebook, uygulamaya başladı bile.

WhatsApp o bilgiyi arkadaşlarınızla paylaşacak

WhatsApp, yapılan güncellemelerle birçok yeni özelliğe kavuşuyor. Bu özelliklerden ikisi yakında kullanıma sunulacak.Artık gönderilen mesajlar karşı taraf görmeden önce silinebilecek. Ayrıca kullanıcıların WhatsApp rehberindeki kişilerin nerede olduğu GPS üzerinden görülebilecek.

Gönderilen mesajlar geri alınabilecek

Yanlış kişiye ya da yanlış gönderilen mesajlar büyük bir sorunu beraberinde getiriyor. Kullanıcılar gönderdiği mesajı silemiyordu ve uygulama bu durumdan dolayı olumsuz tepkiler alıyordu. Kullanıcıların dikkate alınmasıyla uygulamaya “Geri çağır” adında yeni bir özellik eklendi. Bu özellikle bundan böyle gönderilen mesajlar karşı taraf görmeden önce geri alınabilecek ya da düzenlenebilecek. Buna karşın karşı taraf mesajın içeriğini göremese de mesajın silindiğini görebilecek.

Konumunuz arkadaşlarınızla paylaşılacak

Uygulamaya devrim niteliğinde bir özelliğin ekleniyor. Canlı Konum İzleme adındaki yeni özellik Facebook’ta bulunan bir özelliğin daha ayrıntılı hali olarak görünüyor.Bu özelliği aktif eden kullanıcılar arkadaşlarının nerede olduğunu GPS üzerinden görebilecek. Hali hazırda Facebook’ta bir arkadaşınız size yakın bir konumda bulunursa sizi bir bildirimle uyarıyor. WhatsApp’ta ise durum biraz daha farklı. WhatsApp kişilerinde bulunan arkadaşlarınızın konumu anlık olarak sizinle, sizin konumunuzu arkadaşlarınızla paylaşıyor.Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil ancak uygulamanın birçok beta sürümünde test ediliyor. Bu nedenle özelliğin çok yakında kullanıma sunulacağı tahmin ediliyor.