DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu yaz sezonunda hangi diziler var?

Bu yaz sezonunda hangi diziler var?

2016 yazına damga vuracak diziler hangileri?

Kış dizileri sezon finallerini yapmaya hazırlanırken, yaz dizileri de yavaş yavaş tanıtımlarıyla ekranlarda boy göstermeye başkadı. Bu yaz da yine bol bol aşk ve gençlik dizilerinin ekrana geleceği projeler içinde en iddiası bu pazar başlayacak olan Hayatımın Aşkı ve haziran ayında ekranlara gelmesi planlanan Aşk Laftan Anlamaz yer alıyor. İşte 2016 yaz ekranında izleyiciyle buluşacak olan yepyeni diziler.

Hayatımın Aşkı

Hayatımın Aşkı, 15 Mayıs Pazar akşamı Kanal D’de ekranlara gelecek.  Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kız olan Gökçe ve  hayatının aşkını bulmak için çıktığı zorlu yolu konu alıyor. Bu durum Gökçe’nin canına tak edince kendisine bir sevgili yapmaktan başka şansı yoktu o da ajans patronu Demir’dir.  Gökçe, Demir ile evlenmek için her yolu deneyecek ve hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardı.Oyuncular: Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu

serkan

Bodrum MasalıBodrum Masalı, haziran ayında Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Lise yılllarını anlatan Bodrum Masalı’nda gençlik hiyakesi konu alınıyor.Oyuncular: Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz.

Bodrum Masalı

İlk AşkımHenüz yayın tarihi kesinleşmeyen İlk Aşkım, Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizi, “She Was Pretty” isimli Güney Kore dizisinin Türkçe uyarlaması. Dizinin orijinal hikyaesi ise şöyle: Zengin bir ailenin kızı Kim Hye jin, ailesinin şirketi battıktan sonra pek çok zorlukla karşılaşarak güzelliğini kaybediyor.  Ji Sung Joonise  saygısız çirkin bir çocuk olmasına rağmen yakışıklı ve başarılı bir editör olarak büyür.  Büyük bir servetin reddedilmesiyle beraber tekrar bir araya gelen eski tanıdıkları anlatan bir romantik komedi.Oyuncular: Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız, Gökhan Alkan, Yiğit KirazcıAşk Laftan AnlamazHaziran ayında ekranlara gelmesi planlana Aşk Laftan Anlamaz, bu yazın en iddialı projeleri arasında görülüyor. Dizinin başrol oyuncusu Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi konu alınacak.Oyuncular: Hande Erçel, Burak Deniz

Ask Laftan Anlamaz

Hayat Sevince GüzelHayat Sevince Güzel, çok yakında FOX’ta izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor‘Aşkın Ege halleri’ diyebileceğimiz bu dizide aşk, bazen romantik, bazen “serseri” yönüyle televizyon seyircisine oldukça eğlenceli saatler yaşatmaya şimdiden aday.Oyuncular: Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu.