DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yeni Nokia 3310’dan ilk görsel sızdırıldı!

Yeni Nokia 3310’dan ilk görsel sızdırıldı!

Son zamanlarda gözlerden uzak olan Nokia, büyük atılımlar yapıyor. Amiral gemisi Nokia 8’in yanı sıra 3310’da yenilenen modeliyle yeniden sahalara dönüyor. Yaklaşık 15 yıl aradan sonra yine piyasaya sürülecek olan Nokia 3310’un satış fiyatı ne kadar olacak, ne zaman satışa sunulacak?Telefonun piyasaya sürüleceğinin açıklanmasının ardından heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. Bu haberin günler sonrasında telefona ait

Son zamanlarda gözlerden uzak olan Nokia, büyük atılımlar yapıyor. Amiral gemisi Nokia 8’in yanı sıra 3310’da yenilenen modeliyle yeniden sahalara dönüyor. Yaklaşık 15 yıl aradan sonra yine piyasaya sürülecek olan Nokia 3310’un satış fiyatı ne kadar olacak, ne zaman satışa sunulacak?Telefonun piyasaya sürüleceğinin açıklanmasının ardından heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. Bu haberin günler sonrasında telefona ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf sızdırıldı.Telefonda Android işletim sisteminin bulunacağı öncesinden paylaşıldın. Ancak firma çok da fazla bilgiyi dışarı sızdırmadı. Nokia 3310 önümüzdeki hafta İspanya’da düzenlenecek olan MWC 2017 Fuarı’nda resmen tanıtılacak.2000 yılında satışa sunulan efsane telefon geçmişe damga vuran telefonlardan biri olarak görülüyor. Pil ömrünün uzunluğu ve sağlam olması nedeniyle yeniden satışa sunulacak.Sızdırılan fotoğrafın ışığında telefonun ilk modelinden uzaklaşılmayacağı görülüyor. Yapılan açıklamalarda telefonun ilk modeli gibi sağlam bir yapıya sağlam olacağı söylendi.3310’un basit özelliklere sahip olmasına rağmen, kullanıcıların vazgeçemediği “Yılan” gibi oyunları bulunmakta. “Yılan” uzun yıllar çok popüler olması dolayısıyla, akıllı telefonlarda da dahi kullanıcılara sunuldu.

Telefonun fiyatı ne olacak?

En merak edilen konulardan bir tanesi de yeni 3310’un satış fiyatı. Telefonun 75 ila 150 dolar arasında bir satış etiketine sahip olacağı öngörülüyor. Bu fiyat aralığı, telefonun teknik özelliklerinin giriş segment seviyesinde, yani düşük olacağını gösteriyor. Telefonla alakalı detaylı bilgileri önümüzdeki hafta fuarda tanıtıldıktan sonra öğrenmiş olacağız.