DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yeni sezonda hangi kanalda, hangi dizi var?

Yeni sezonda hangi kanalda, hangi dizi var?

Televizyon dünyası yeni sezonda da bomba gibi. İzleyiciler hangi gün hangi diziyi izleyeceklerine karar veremeyecekler. Birbirinden güzel dizilerin başlayacağı yeni sezon iple çekiliyor. Peki izleyiciler yeni sezonda hangi kanalda, hangi diziyi izleyecek? İşte yeni başlayan diziler ve yayın günleri.. PAZARTESİ Pazartesi akşamları reytinglerde büyük bir çekişme yaşanacak gibi görünüyor. Star TV’de Söz, Kanal D’de İsimsizler,

Televizyon dünyası yeni sezonda da bomba gibi. İzleyiciler hangi gün hangi diziyi izleyeceklerine karar veremeyecekler. Birbirinden güzel dizilerin başlayacağı yeni sezon iple çekiliyor. Peki izleyiciler yeni sezonda hangi kanalda, hangi diziyi izleyecek? İşte yeni başlayan diziler ve yayın günleri..

PAZARTESİ

Pazartesi akşamları reytinglerde büyük bir çekişme yaşanacak gibi görünüyor. Star TV’de Söz, Kanal D’de İsimsizler, ATV’de Kırgın Çiçekler gibi diziler reyting yarışına girecek. Bakalım Pazartesi akşamlarının reyting galibi kim olacak? Reyting rekorları kıran dizi Söz’ü canlı izlemek için Star Canlı İzle adresini ziyaret edin.

SALI

Salı akşamları ise Kanal D’de yeni sezon dizisi Tutsak, Star TV’de Dolunay ve ATV’de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon bölümleri bomba gibi geliyor. Diziye 5 dev isim birden katıldı. Yeni sezon bölümlerini izlemek için ATV Canlı İzle tıklayın..

ÇARŞAMBA

Çarşamba günü ekranlara ATV’de Seven Ne Yapmaz ve Kanal D’de Meryem Dizisi.

PERŞEMBE

Perşembe günü ATV’de Kanatsız Kuşlar, Kanal D’de Ver Elini Aşk, Fox TV’de de Bizim Hikaye adlı dizisi yayınlanacak.

CUMA

Cuma akşamı Kanal D’de Arka Sokaklar, Fox TV’de Şevkat Yerimdar, Star TV’de İstanbullu Gelin, Show TV’de Kalp Atışı, ATV’de de Aşk ve Mavi adlı dizi var.

CUMARTESİ

Cumartesi akşamı Show TV’de Yeni Gelin, FOX TV’de Kalbimdeki Deniz var.

PAZAR

Pazar akşamı Kanal D’de Çocuklar Duymasın, Fox TV’de Savaşçı ve Show TV’de Rüya adlı dizi var.