DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yeşil çay, maden suyu ve limon kürü ile zayıflama

Yeşil çay, maden suyu ve limon kürü ile zayıflama

Tatil planlarınızı hayal kırıklığıyla karşılamamak için, yeşil çay, limon, ve maden suyu ile hazırlanan karışım ile kilo verme hızınızı iki kata çıkarabilirsiniz.

Yeşil çay, maden suyu, limon kürü zayıflatır mı?

Özellikle kadınların dert yandıkları bir sorun olan fazla kilolara bir çok yöntem ile engel olunabiliyor. Ancak irademize sahip çıkamadığımızdan dolayı ya istenilen sonuca ulaşamıyoruz ya da verilen kiloları tekrar alıyoruz. Yeşil çay, limon, ve maden suyu ile hazırlanan karışım ile kilo verme hızınızı iki kata çıkarabilirsiniz.Özellikle Ramazan aylarının ardından alınan kilolar beraberinde bayram ile birlikte istenmeyen göbeklere neden olabiliyor. Tatil planlarınızı hayal kırıklığıyla karşılamamak için size mükemmel bir önerimiz var.Yeşil çay, yine özellikle kadınların hemen hemen hepsinin kullandığı bir zayıflama metodudur. Bunun yanı sıra ödem atma etkisine sahip olan yeşil çay sayesinde kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşmanızı sağlar. Yağ yakımını hızlandıran yeşil çay, cildinize de güzellik katar. Ancak tansiyon düşürme etkisi olan yeşil çayı kullanırken tansiyon problemi yaşayan birisi iseniz çok dikkat etmelisiniz. Dikkat edilmediği sürede baş dönmesi gibi problemler ile karşılaşabileceğiniz konusunda uyarılıyor.Maden suyu, zayıflama amaçlı kullanılan yöntemlerden birlikte olmakla beraber, mineral oranı yüksek olduğu için diyet süresince vücudun alamadığı eksikleri tamamladığı biliniyor. Yeşil çayın tansiyon düşürme etkisine karşılık maden suyunun içinde bulunan tuzlar tansiyonun düşmesini engeller.Yağlarınızı yakan ve kısa süre içinde zayıflamanızı sağlayan yeşil çay, maden suyu, limon kürünü nasıl hazırlarız?Yağ yakan Kür Hazırlanışı;Malzemeler: 1 yemek kaşığı kadar yeşil çay, 1 şişe maden suyu, yarım limon, 2.5 su bardağı kadar kaynamış suHazırlanışı:

  • 2.5 su bardağı suyu kaynatın, kayanayan suyu ocağın altını kapatarak üstüne 1 yemek kaşığı kadar yeşil çay atın ve 10 dakika kadar bir süre demleyin.
  • 10 dakika boyunca bekletilen yeşil çay demlendikten sonra yarım limonu sıkınız ve kabuğunu da karışımın içine atınız.
  • Yaptığınız karışama son olarak bir şişe maden suyunuda ekleyin.
  • Sizi zayıflatacak ve kısa sürede yağlarınızı yakacak olan kürü oda sıcaklığında içiniz.
  • Zayıflatan ve yağ yakan maden sulu yeşil çayı 15 gün boyunca öğün aralarında tüketin.
  • Düzenli olarak tükettiğiniz yeşil çay ve maden suyu kürü yağlarınızı kısa sürede yakacaktır.
  • Her gün için taze olarak hazırlamanız gereken bir kürdür.