DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
YGS’ye gireceklere önemli uyarı! Sınavdan 15 dakika önce…

YGS’ye gireceklere önemli uyarı! Sınavdan 15 dakika önce…

ÖSYM Başkanı Ömer Demir, YGS’ ye gireceklere önemli bir uyarıda bulundu. YGS’ye girecek üniversite adaylarının sınav saatinden 15 dakika önce sınav binasında bulunması gerektiklerini açıkladı. ÖSYM Başkanı Ömer Demir, “Özellikle 15 dakika öncesinde sınav binası önünde girişlerin sonlandırılmasına ilişkin kuralı sınav giriş belgelerine de yansıttık.” dedi. YGS’ye gireceklere önemli uyarı! Sınavdan 15 dakika önce… 12

ÖSYM Başkanı Ömer Demir, YGS’ ye gireceklere önemli bir uyarıda bulundu. YGS’ye girecek üniversite adaylarının sınav saatinden 15 dakika önce sınav binasında bulunması gerektiklerini açıkladı.

ÖSYM Başkanı Ömer Demir, “Özellikle 15 dakika öncesinde sınav binası önünde girişlerin sonlandırılmasına ilişkin kuralı sınav giriş belgelerine de yansıttık.” dedi.

YGS’ye gireceklere önemli uyarı! Sınavdan 15 dakika önce…

12 Mart Pazar günü yapılması planlanan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek olan 2 milyon 265 bin 902 üniversite adayının yanı sıra 350 bin kişide görevli olacak.

ÖSYM Başkanı Ömer Demir, “350 bin dolayında görevlimiz ile sınava hazır bir durumdayız. Şu anda sınava ilişkin bütün tedbirler alınmış olup herhangi bir eksiklik ya da aksaklığa yol açacak bir risk bulunmamaktadır. Dolayısıyla adaylarımız rahatlıkla sınavlara hazırlıklı bir şekilde gelsinler, ÖSYM olarak onlar için bütün tedbirleri almış durumdayız.” diye konuştu.

Adaylar için önemli uyarılarda bulunan Demir, sınavda başarılı olmak için öncelikle sınav kurallarına uymak gerektiğini daha sonra da soruları doğru cevaplamak gerektiğini vurguladı.

Ömer Demir “Özellikle 15 dakika öncesinde sınav binası önünde girişlerin sonlandırılmasına ilişkin kuralı sınav giriş belgelerine de yansıttık. Giriş belgesinin çıktısını alınırken bilgisayar ekranında ‘09.45’te binaya girişin sonlanacağına’ dair bir uyarı çıkacak. Adaylar, ‘Evet bunu anladım’ onayı verdiklerinde sınav giriş belgesini alabilecekler. Bu bilgiyi sınava giriş belgesinin üzerinde de belirttik.” açıklamasında bulundu.