DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yıldız Tilbe’nin son hali görenleri şaşırttı

Yıldız Tilbe’nin son hali görenleri şaşırttı

Yaptıkları ile sosyal medyada büyük ses getiren Yıldız Tilbe’nin son hali görenleri şok etti. Yıldız Tilbe Mekke’ye ziyarete gitti ve oradan resimler paylaştı. Uzun süredir görünmeyen sanatçının o fotoğrafları…

Yaptıkları ile sosyal medyada büyük ses getiren Yıldız Tilbe’nin son hali görenleri şok etti. Yıldız Tilbe Mekke’ye ziyarete gitti ve oradan resimler paylaştı.

Uzun süredir görünmeyen sanatçının o fotoğrafları…

1

Ünlü sanatçı Mekke’ye gittiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Yayınlanan bu fotoğraflar şaşkınlık yarattı

2

Yıldız Tilbe’nin yayınladığı mesajda, “Evet dünyanın en güzel en özel şehrindeyim. Mekkedeyim çok şükür. Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah. Buralar 33 derece sıcacık her anlamda. Valla buralara gençken gelmek lazım.

3

Evet dünyanın en güzel en özel şehrindeyim. Mekkedeyim çok şükür. Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah. Buralar 33 derece sıcacık her anlamda. Valla buralara gençken gelmek lazım.” ifadelerini kullandı.

4

Ve emekli olduğunda Hacı olmayı düşündüğünü ifade eden Tilbe, “Hepsi aynı kapıya gelmiş. Görmeyen birine güneşin sarısı ağacın yeşili gülün kırmızı yaprağını ayın ışığını ne kadar anlatabilirsek bende o kadar anlatabilirim buraları görmelisiniz, anlatılır gibi değil. Yaşamalısınız buraları ki anlamış olunsun inşallah Allah, isteyen herkese nasip etsin dicem. Kendimi eşsiz hissediyorum hislerimin eşi yok olamaz.

5

Aklıma gelene gelmeyene hepinize hepimize dua ettim valla, Allah sizinde dualarınızı kabul etsin kimin duası kabul olur Allah bilir. Emekli olmaya yakın Hacı da olcam İnşallah.” dedi.

6

Kaldığı yerdeki Arap televizyonunda Fahriye Evcen’in dizisine rastladığını ve çok duygulandığını söyledi.

7

Mekke ziyaretinden geri dönüşünde çeşitli hediyeler getireceğini de söyledi.

8