DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yine bir eski sevgili dehşeti : 1 ölü 1 yaralı

Yine bir eski sevgili dehşeti : 1 ölü 1 yaralı

Eski sevgili dehşetlerine bir yenisi daha eklendi. Son yıllarda çok kez duyduğumuz eski sevgili dehşetleri yine bir gencin canını aldı.\r\n\r\n

Eski sevgili dehşetlerine bir yenisi daha eklendi. Son yıllarda çok kez duyduğumuz eski sevgili dehşetleri yine bir gencin canını aldı.Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşanan dehşet dolu olay duyanları şoke etti. İstanbul’da yaşamını sürdüren ve tekstil işçisi olarak çalışan 18 yaşındaki Cihat Keçi dehşet saçtı. Cihat Keçi, Gerede Meslek Yüksek Okulu Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Berfin Yıldız’ın eski sevgilisiydi. Cihat Keçi, eski kız arkadaşı Berfin Yıldız’ın kaldığı evin önüne gitti. Burada uzun bir süre evi izledi. Ve camdan içeri girdi. Girdiği evde eski kız arkadaşını yeni sevgilisi Aziz Başaran’la birlikte görünce kıyamet koptu.

Eski sevgili genç kızı başından vurarak öldürdü

Cihat Keçi, Aziz Başaran ve Berfin Yıldız’ı birlikte görünce çileden çıktı. İkili arasında tartışma büyüyünce cebindeki silahı çıkarıp Aziz Başaran’ı elinden yaraladı. Elinden yaralan Aziz Başaran kanlar içinde yere serildi. Daha sonrasında ise Berfin Yıldız’ı silah zoru ile evden çıkardı. Genç kızı Dayıoğlu Mahallesi Karapınar mevkine götüren zanlı buradada tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesi ile Cihat Keçi, Berfin Yıldız’ı başından vurarak öldürdü. İşlediği cinayetin hemen ardından polis ekiplerini arayıp suçunu itiraf etti. Olay yerine gelen polis ekiplerine Berfin Yıldız’ı vurduğu silahın yerini gösterdi. Polis ekipleri hava koşulları nedeni ile tabancayı bulmakta biraz güçlük çektiler. Daha sonrasında ise tabanca bir temizlik işçisi tarafından bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tabanca üzerinde inceleme yaptı.İstanbul’da bir tekstil firmasında çalışan zanlı Cihat Keçi, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Eski sevgilisinin öfkesi yüzünden hayatını kaybeden üniversite 2. sınıf öğrencisi Berfin Yıldız’ın cesedi ise yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Evde çıkan tartışmada elinden yaralanan yeni sevgili Aziz Başaran ise hastanede tedavi altına alındı.