DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yine Metro Turizm, Yine Kaza: 37 yaralı

Yine Metro Turizm, Yine Kaza: 37 yaralı

Metro turizm kaza haberlerine ara vermeden devam ediyor, bu sıralar çok fazla gündeme geldi. Metro Turizm’e ait bir otobüs Samsun istikameti yönünde kontrolden çıktı.

Metro turizm kaza haberlerine ara vermeden devam ediyor, bu sıralar çok fazla gündeme geldi. Metro Turizm’e ait bir otobüs Samsun istikameti yönünde kontrolden çıktı.İzmir – Artvin arası yolcu taşıyan Metro Turizm’in otobüsünden kötü haber geldi. Samsun’da meydana gelen kazada 37 kişinin yaralandığı bildiriliyor. Şoför Metin Gürsoy’un hakimiyetindeki 61 S 1402 plakalı otobüsün kontrolden çıkmasıyla facia yaşandı. Seyir esnasında Samsun-Ankara karayolunda bulunan bir yön tabelasına çarpan otobüs kontrolden çıktı.

OTOBÜS YAN YATTI

metro turizm kazaÇarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs karşı şeride savruldu. Hızını alamayan yolcu otobüsü uzun süre kendini durduramadı. Yol kenarında bulunan bir çıkıntıya çarparak durdu. Duran otobüs yan yattı.İzmir – Artvin arası yolculuğa çıkan vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Otobüste bulunan 37 kişinin hepsi yaralandı. Yaralananlar arasında Metro Turizm’e bağlı otobüs şoförü Metin Gürsoy’da vardı. Yaşanan talihsiz kazanın ardından olay yerinde anında kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazadan ağır yara alan vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve AFAD ekibi intikal etti.Samsun-Ankara karayolunun Adalarmevkisinde yaşanan feci kaza sonrası olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Alınan önlemler ardından kazanın meydana geldiği Samsun-Ankara karayolu trafiğe uzun bir arayla kapatıldı.Kazanın etkisiyle ağır yaralı bulunan bir çok vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Kazazedeler ilk müdahalenin ardından hemen tedavi altına alındı.Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılacak olan yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımı ile ulaştılar. Kazanın etkisiyle yolda oluşan pislikler temizlendi. Temizliğin ardından alınan yoğun güvenlik önlemlerinin ardından trafiğe kapatılan Samsun-Ankara karayolu kullanıma açıldı.Kaza yapan yolcu otobüsünün yön tabelasına çarpmasının ardından tam 160 metre sürüklediği ortaya çıktı. 160 metre sürüklenen yolcu otobüsü su tahliye kanalına çarparak ters deverildi. Samsun’da meydana gelen, şoför ile birlikte tam 37 yolcunun yaralandığı kazayla ilgili güvenlik ekipleri ve polisler tarafından soruşturma başlatıldı. Yaralananların tedavisi ise devam ediyor.