DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yoğun bakımda halay çektiler! Video ortaya çıkınca…

Yoğun bakımda halay çektiler! Video ortaya çıkınca…

Antalya’da özel bir hastanede çalışan hemşire ve hasta bakıcılar yoğun bakım odasında halay çekerek umursamazca oynadılar. Görüntülerde bulunan hemşireler ve hasta bakıcılar oyunlarını videoya çekerek kendilerini ele verdiler. Bundan haberdar olan hastane yönetimi personelin işten çıkarıldığını ifade etti. Yoğun bakımda halay çektiler! Video ortaya çıkınca…Antalya’da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire ve hasta bakıcılar

Antalya’da özel bir hastanede çalışan hemşire ve hasta bakıcılar yoğun bakım odasında halay çekerek umursamazca oynadılar. Görüntülerde bulunan hemşireler ve hasta bakıcılar oyunlarını videoya çekerek kendilerini ele verdiler. Bundan haberdar olan hastane yönetimi personelin işten çıkarıldığını ifade etti. Yoğun bakımda halay çektiler! Video ortaya çıkınca…Antalya’da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire ve hasta bakıcılar yoğun bakım odasında halay çekerek umursamazca oynadılar. Oyun esnasında çekilen görüntüler ise 4 yıl aradan sonra meydana çıktı. Görüntülerde bulunan personelin ise kısa süre önce işten atıldığı belirtildi.

Yoğun bakımda halay çektiler! Video ortaya çıkınca…

Videoda görüldüğü üzeri hemşire ve hastabakıcılar kendi aralarında “Yerinde durmuyor ki, salla”, “Bakım mı yapıyor, oyun mu oynuyor belli değil”, “Yavaş yavaş, kamera bozuluyor, hızlı gitme”, “Sen oynamasını bir öğren” diye iletişim kuruyorlar.