DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
YOKSA KADERCİ MİLLET Mİ OLDUK?……

YOKSA KADERCİ MİLLET Mİ OLDUK?……

Değerli okuyucularım, Her zaman söylediğim gibi ülkemiz  komşu ülkelerimizden esen rüzgarlardan, kendi iç meselelerine kayıtsız kalmaktadır. Sanki, birileri doktor reçetesi gibi yazmış programı dikkat ediniz gündem o kadar akıcı ki, artık bir ay içerisinde ne kadar olaylar yaşadık dersem, en az önemine göre 3-5 diyebiliriz. Hiç toplum olarak merak etmiyormuyuz? Yoksa kaderci millet olmak zorunda

Değerli okuyucularım, Her zaman söylediğim gibi ülkemiz  komşu ülkelerimizden esen rüzgarlardan, kendi iç meselelerine kayıtsız kalmaktadır. Sanki, birileri doktor reçetesi gibi yazmış programı dikkat ediniz gündem o kadar akıcı ki, artık bir ay içerisinde ne kadar olaylar yaşadık dersem, en az önemine göre 3-5 diyebiliriz. Hiç toplum olarak merak etmiyormuyuz? Yoksa kaderci millet olmak zorunda mıyız?

Allah hiç bir zaman kullarına eziyet etmez kul neylerse kendisine kendisi eyler. Üniter devlet olan ülkemiz Asya ve Avrupa ülkeleri arasındaki, konjöktürel yapısı itibariyle her zaman birilerinin hedefi haline gelmiştir. Bu hedef unsuru olmanın en büyük müsebbibi bu güne kadar yani 91 yıllık Cumhuriyet tarihimizde 1948 yıllarından sonra çok partili yönetimler döneminde dahi bizi yöneten siyasi otoriteler dış güdümlerin oyunlarına ve gazlarına gelmiş veya gelmeye halen devam etmişlerdir. Türkiye jeopolitik ve coğrafi konumu itibariyle sömürgeci ve emperyalist sermayesi kan olan bu zihniyetler gerek Türkiye’yi kendilerine karakol olarak görmüş ve adına müttefik dediğimiz, Zira hep kendi emel ve çıkarları doğrultusunda ülkemizi kullanarak bu gün ortadoğu ve arap ülkelerinde dökülen müslüman kanı bunun en büyük göstergesidir.

Dünyanın her tarafına bir göz çevirelim ve inceleyelim kan gözyaşı ve vahşet nerelerde yaşanıyor. Rabbim bizlere gazap mı haşa ediyor. Dedim ya kaderci millet olmaya başladık. Rabbim bu kadar hristiyan yahudi devletler dururken bu hadiseler neden ortadoğu da ve son 30 yıldır ülkemizde PKK terör vahşeti ve ondan önce sağ sol davası ve niceleri neden müslümanlara huzur yok desek emin olun ki, gelenekçi zihniyette olan bazı din adamlar Allah bizi imtihan ediyor.

Allah bu şekilde kurtuluşa varmamızı istiyor diye bir sürü teori öne sürebilirler. Ama ben Allah’ın müslüman kanı akıtsın diye imtihana tabi tutacağına inanmıyorum. İslam dini akıl ve kolaylık dinidir. Bazı çıkar gurühları din üzerinden nemalanmak için çeşitli tarikatlar ve cemaatler oluşturmaya başlamışlar. Allah kuranda bir birinizi boğazlayın diye bir ayeti ve hükmü var mı? Varsa islam alimleri ortaya koysun.

Cenab-ı Allah insan öldürmeyi en büyük günahlardan görmüş ve haram kılmıştır. Bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüştür diye ayet-i kerime var. Bunun aksini kimse söyleyebilir mi? Tabi ki, söyleyemez Hal durum böyleyken şu manzaraya Allah aşkına bakar mısınız Ortadoğu’da bir zamanlar talabani, hizbullah, hizbul tahrir ve son olarakta IŞİD denen ne olduğu belli olmayan kimin uşaklığını aklı selim herkesin tahmin edeceği terör örgütü Allah aşkına teröristin müslümanı olur mu? Cani adam öldüren öldürdüğü hele din kardeşiyse bu topluluğa müslüman denebilir mi?

Mısır olayını hatırlayalım O kadar yanlış bir yola sapmış bu fasıklar müslüman müslümana bomba atıyor. Onlarca canlar son buluyor. Allah korkusu olmayan bu şeytanlaşmış şeytanlar ALLAHÜ EKBER diyerek tekbir getirerek  müslüman kardeşine bomba atıyor. Müslüman kanı akıtmaktan geri durmuyor. Müslüman kanı içse doymayan yahudiler de kanlı salyaların akıtarak zevkle bu vahşeti izliyor.

Irak saddam yönetiminde başröl oynayan ABD ve yandaşı olan yahudi ülkeler Irak devletinin yönetimine son vererek orada sözüm ona Irak’ta şiiler ile sunnilerin karşı karşıya geldiği ve mezhep çatışmasına sebebiyet verilmesinin tohumların o zaman ekmeye başladılar. Irak’ta 2 yönetim oluştu bir barzani yönetimi, diğeri ise talabani yönetimi olarak Irak devletini iki parçalı hale getirdiler.

Taaki, bunu yanında Irak bölgesindeki en büyük petrol kuyularınıda müslüman kanından beslenen emperyalist devletler kendi aralarında pay ettiler. Piyon olarakta söylemiş olduğum talabani ve barzaniye teslim etti. Son bir kaç gün önce Musul konsolsosluğunu basarak 40 özel harekat polislerimizi ve görevlileri rehin alan ve göndere asılı bayrağımız indirerek IŞİD terör örgütü kendi paçavrasını asmayıda ihmal etmemiştir.

Türkiye’den de bir çok Bürokrat, Öğretmen ve Avukatın olduğunu bazı haber kaynakları beyan etmektedir. Hatta bu örgüt içerisnde öldürülen Türk asıllı teröristin babası bu örgüt Türk rehinelere asla zarar vermez bunlar kendi reklamlarını duyurmak için bu yöntemi seçtiler. Böyle bir reklamı dünya ya trilyonlar harcasalar yapamazlardı diye beyanda bulunma cesaretini gösteriyor. Bu nasıl aymazlık birileri bizleri gerçekten şamar oğlana çevirmeye başladı. İçimizdeki terörist Diyarbakır hava üssündeki gönderdeki bayrağı indirsin reklama bakar mısın, diğer kendini sunni terör örgütü olarak Dünya’ya duyurmaya çalışan kan emicilerin taşeronu IŞID terör örgütü konsolosumuzu basın reklamını yapsın, bizler de kaderimizde bu vardı diyerek bön bön olup bitenleri seyredelim.

ABD Irak bölgesini 3 bölerek birde bu terör örgütünü finanse ederek Ortadoğu’da daha çok müslüman kanı aksın, orada bulunan enerji kaynaklarından coniler daha çok faydalansın diye hesap kitaplar yapsın bizim zat-ı muhteremler de Ağustosta seçilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için Çatı aday turlarına devam etsinler. Lütfen beyler bırakın çatıyı zaten başımıza yıkıldı. Bari bu son hadisedeki mezhepsel çatışmayı ülkemiz içerisnde sirayet ettirmeden teğet nasıl geçebiliriz onun hesabını ve planını yapalım bir gerçi o koltuklardanda adam kalmak istemez ki, meclisi toplayın ve bu rezalete artık son verme zamanı. Hep birlikte parti ayrımı yapmadan kenetleşmek zamanı ve ülkemizin menfaati için uğraşmak zamanı ahde vefa zamanı.

Ayrıca bütün babaların babalar gününü kutlarım. Babasız kalan onlarca terör şehitleri ve en son soma maden şehitlerimizin babalarına da Allahtan rahmet  ve aile fertlerine sabır cemil niyaz ederim. Sevgiyle kalın ülkemin insanları.