DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yüz nakli yapılan Recep Sert’ten kötü haber

Yüz nakli yapılan Recep Sert’ten kötü haber

Antalya’da yüz nakli yapılan Recep Sert’ten üzen haber geldi. Yüz nakli yapılan Recep Sert’ten kötü haber. Yüz nakli gerçekleştirilen Recep Sert’in son durumu. Yüz nakli yapılan Recep Sert işten kovuldu. Yüz nakli yapılan Recep Sert’ten kötü haber Bursa’da yaşamına devam eden Recep Sert, tüfeğini temizlediği esnada ateş alınca yüzü tanınmayacak duruma gelmişti. Antalya Akdeniz Üniversitesi

Antalya’da yüz nakli yapılan Recep Sert’ten üzen haber geldi. Yüz nakli yapılan Recep Sert’ten kötü haber. Yüz nakli gerçekleştirilen Recep Sert’in son durumu. Yüz nakli yapılan Recep Sert işten kovuldu.

Yüz nakli yapılan Recep Sert’ten kötü haber

Bursa’da yaşamına devam eden Recep Sert, tüfeğini temizlediği esnada ateş alınca yüzü tanınmayacak duruma gelmişti. Antalya Akdeniz Üniversitesi  Tıp Fakültesi’nde yapılan yüz ve çene nakli yapıldı. Tedavisine devam ettiği hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Sert, bebekleri Hira Emine ile mutlu bir yaşam sürdüklerini belirtmişti.18 Temmuz 2013 tarihinde, Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan’ın sayesinde Recep Sert’e yüz nakil edilmişti.

Yüz nakli yapılan Recep Sert’in işine son verildi

Henüz tedavisi tamamlanmayan Recep Sert’in işine geçtiğimiz ay son verildi.  İşten çıkarılma gerekçesi olarak ise, disiplinsiz çalışma ve 23 ay içerisinde 376 gün devamsızlık yapması gösterildi.Esma Sert, “Recep, tam olarak sağlığına kavuşamadı. Hala doktor kontrolünde. Risk devam ediyor. Ben çalışmıyorum. O da işten çıkartıldı. Kirada kalıyoruz. Kızımız var. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bizim için süpriz oldu. Ayrıca Recep her işte çalışamaz. Cumhurbaşkanımızdan bize yardımcı olmasını istiyoruz” dedi.