DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yüz Yüze dizisi bitti mi?

Yüz Yüze dizisi bitti mi?

Show TV ekranlarına fırtınalı bir giriş yapan Yüz Yüze dizisi neden yok? Yoksa yeni dizi Yüz Yüze final mi yaptı? Yüz Yüze bu akşam var mı? Sinem Kobal’ın Yüz Yüze dizisi bitti mi? Büyük bir yükseliş yapmayı bekleyen dizi Yüz Yüze ters köşe oldu. İlk bölümünün reytingleri iyi olunca dizinin tuttuğu düşünülürken 2. bölümünde büyük

Show TV ekranlarına fırtınalı bir giriş yapan Yüz Yüze dizisi neden yok? Yoksa yeni dizi Yüz Yüze final mi yaptı? Yüz Yüze bu akşam var mı? Sinem Kobal’ın Yüz Yüze dizisi bitti mi?

Büyük bir yükseliş yapmayı bekleyen dizi Yüz Yüze ters köşe oldu. İlk bölümünün reytingleri iyi olunca dizinin tuttuğu düşünülürken 2. bölümünde büyük şok yaşandı. Yüz Yüze dizisi 2. bölümü ile reytinglerde düşüş gösterince kanal düğmeye bastı. Dizinin konsept değişikliğine gittiği açıklandı. Bunun için dizinin çekimlerine 1 ay ara verilecek.

Sinem Kobal’ın Yüz Yüze dizisi bitti mi?

Sinem Kobal'ın Yüz Yüze dizisi bitti mi?

Başrollerini Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner, Merve Dizdar ve Selin Yeninci’nin paylaştığı dizi gittiği konsept değişikliği ile 4 hafta ekranlara gelemeyecek. Atılan bu adım diziye nasıl bir etki göstereceği merak konusu. Dizi şimdiden Show TV’nin yayın akışından kaldırıldı. Bu kararın alınmasına reyting sonuçları etkili oldu. Dizinin yeni bölümlerini izlemek için SHOW TV CANLI İZLEadresini ziyaret edin.

YÜZ YÜZE İÇİN FİNAL ÇANLARI MI ÇALIYOR?

Güzel oyuncu Sinem Kobal’ın yeniden ekranlara döndüğü dizi Yüz Yüze ters köşe yaptı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlara gelen dizi reytinglerde önemli sıralara yerleşmişti. Fakat bu hafta beklenilen olmadı. Yeni dizi Yüz Yüze büyük hüsrana uğradı.

Geçen hafta reytinglerde büyük başarı gösteren dizi bu hafta Total grubunda sadece 2.54 reyting ve 6.12 share alabildi. ‘Yüz Yüze’ isimli dizi total grubundan kendisine ancak 22. sırada yer buldu.

canlitv.com‘dan alıntıdır.