DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Havalimanında yolcu valizinde 162 karton sigara bulundu

Havalimanında yolcu valizinde 162 karton sigara bulundu

Almanya’da bulunan Stuttgart Havalimanı’nda devam eden arama esnasında bir yolcunun valizinde bulunan karton sigaralara el konuldu.  162 karton sigara bir yolcunun valizinde bulundu. Almanya’nın Stuttgart Havalimanı’nda meydana gelen olayda, her zamanki olağan aramalar devam ediyordu. Bir yolcunun valizinin kontrolü esnasında ise valizden 162 karton, 32 bin 400 adet sigara ele geçirildi. 36 yaşındaki Moskova-Stattgart yolcusu,

Almanya’da bulunan Stuttgart Havalimanı’nda devam eden arama esnasında bir yolcunun valizinde bulunan karton sigaralara el konuldu.  162 karton sigara bir yolcunun valizinde bulundu.

Almanya’nın Stuttgart Havalimanı’nda meydana gelen olayda, her zamanki olağan aramalar devam ediyordu. Bir yolcunun valizinin kontrolü esnasında ise valizden 162 karton, 32 bin 400 adet sigara ele geçirildi. 36 yaşındaki Moskova-Stattgart yolcusu, bu sigaraları 2 valizi ile Almanya’ya sokmayı planlıyordu.

Geçtiğimiz yıllarda da Almanya’ya 30 bin sigaranın sokulmaya çalışıldığı gümrük yetkilileri tarafından belirlenmişti. Bulunan bu sigaralara el koyulurken adli soruşturma açıldı.

Almanya’da Lürthansa grubuna bağlı olan Eurowings Hava Yolu’na ait yolcu uçağı uçuş esnasında bombadan şüphelenerek acil olarak Kuveyt’e iniş yaptı.

Almanya’da yolcu uçağında bomba paniği yaşandı

Almanya’da Lürthansa grubuna bağlı olan Eurowings Hava Yolu’na ait yolcu uçağı Umman-Almanya seferi esnasında bomba şühesiyle acil iniş yapmak zorunda kaldı. Kuveyt’e acil iniş yapan Alman uçağı,  Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nda içinde bulunan 188 yolcusu tahliye edilirken bomba imha ekipleride uçak içinde incelemelerde bulundu.Yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir incelemeye rastlanmadığı verilen bilgiler arasında.


Alman uçağı hakkında korkutan iddia!

Alman uçağı hakkında ortaya atılan iddia yürekleri ağıza getirdi. Almanya’ya ait ticari çalışmalar gerçekleştiren uçaktan haber alınamadı ardından sinyali kesildi.Alman uçağı en son Makedonya’nın başkenti Üsküp semalarındayken sinyali kesildi. Haber alınamayan uçak Makedonya İçişleri Bakanlığını harekete geçirdi. Makedonya İçişleri Bakanlığın’ın yaptığı açıklama da, akşam saatlerine yakın Üsküp’teki Büyük İskender Havaalanı bölgesinde bulunan Katlanovo’da uçağın sinyalinin kesildiğini bildirdi. Almanya’nın ticari faaliyetlerini gerçekleştiren uçağın yakıt alımı için Makedonya’ya iniş yaptığını ve oradan ayrıldıktan sonra uçuş radarından kaybolduğu açıklandı. Kaybolma mesafesi havaalanına tam 10 kilometre uzaklığındaydı.

Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi

Alınan bu kötü haberin hemen ardından olası bir kötü habere karşı o bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekipleri gönderildi. Uçuş radarından çıkan uçakla ilgili hala haber alınamadı.