DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bugün hangi diziler yok? | 02 Ocak Pazartesi diziler neden yok

Bugün hangi diziler yok? | 02 Ocak Pazartesi diziler neden yok

02 Ocak Pazartesi günü hangi diziler yayınlanmacak? İçerde, Paramparça, Kırgın Çiçekler dizilerinin yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte ayrıntılar…

Bugün hangi diziler yayınlanmayacak? Yılbaşı nedeniyle bir çok hafta sonu ve hafta için dizisi yeni bölüm yayınlamama kararı almıştı. Peki bugün, İçerde, Paramparça ve Kırgın Çiçekler’in yeni bölümleri yayınlanacak mı?

02 Ocak Pazartesi İçerde yeni bölüm yayınlanacak mı? Neden yok?

Pazartesi günlerinin reytinglerini alt üst eden, Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisi bugün yayınlanmayacak. En son 15. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 16. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Sevilen dizi 09 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’da Show Tv’de olacak. Bugün 15. bölümün tekrarıyla ekranlara gelecek.

02 Ocak Pazartesi Kırgın Çiçekler yeni bölüm yayınlanacak mı? Neden yok?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler bugün yayınlanacak mı? Atv’de Pazartesi günleri saat 20:00’da yayınlanan ‘Kırgın Çiçekler’ dizisi de yılbaşı nedeniyle yayınlanmayan diziler arasında. Başarılı dizi 09 Ocak Pazartesi günü 20:00’da Atv’de olacak.

02 Ocak Pazartesi Kırgın Çiçekler yeni bölüm yayınlanacak mı? Hangi diziler yok?

Star Tv’nin başarılı dizisi Paramparça’da yılbaşı nedeniyle bugün tekrar bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü Pazartesi günü saat 20:00’da Star Tv’de yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul dizisi de bu hafta yayınlanmayacak

TRT1’in en çok izlenen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’dan hayranlarını üzecek haber geldi. Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un herkes bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu.En son 71. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 72. bölüm fragmanı yayınlanmamıştı. Yapımcılarının yaptığı açıklamaya göre dizi bu hafta yayınlanmayacak.Diriliş Ertuğrul’un 72. bölümü 11 Ocak Çarşamba akşamı, saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul 71. bölümünde neler oldu?

Candar bey, Ertuğrul’u Aslıhan ile evlendirmek istiyor. Ertuğrul’un bu isteğe tepkisi ne olacak? Ertuğrul ve Aslıhan evlenecek mi?Çevresindeki tehlikelere karşı bir adım atması gereken Candar Bey kızı Aslıhan’ı Ertuğrul ile evlendirmek ister. Ertuğrul’a kızı ile evlenmesini istediğini söyler. Ertuğrul Candar bey karşısında büyük şaşkınlık yaşamaktadır.Ertuğrul Halime ve Candar Bey arasında gidip gelmektedir. Herkesin aklında aynı soru ‘kimi seçecek?’. Ertuğrul davasını mı seçecek yoksa her şeyden öte sevdiği Halimeyi mi? Ertuğrul için karar vermek hiç kolay olmayacaktır.Ertuğrul bey, Hanlı Pazar’ın hakimiyetini ele geçirir. Hanlı Pazar’da siyasi ve ticari bağları güçlendirmek isteyen Ertuğrul, Toy meclisi düzenler. Ertuğrul’un düzenlediği toy’a katılan Sadettin Köpek, yeni sorunların fitilini ateşleyecektir. Ertuğrul beyin yeni sorunlar karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.