DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bugün Hangi Diziler Yok | 3 Ocak 2017 Salı Dizileri

Bugün Hangi Diziler Yok | 3 Ocak 2017 Salı Dizileri

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hayat Şarkısı, Gülümse Yeter, Anne dizisi neden yok. Bugün hangi diziler yok. 3 Ocak 2017 salı diziler neden yayınlanmadı.

Hem Yılbaşı hem Reina saldırısı nedeniyle bir çok dizi bu hafta tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Peki 3 Ocak 2017‘de hangi diziler yok. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Anne, Hayat Şarkısı ve Gülümse Yeter gibi iddialı yapımların yarıştığı günde hangi diziler yayınlanmayacak? İşte ayrıntılar:

‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi bugün yayınlanacak mı? Neden yok?

ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ en son 53. bölümüyle ekranlara gelmişti. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı dizinin hayranları merakla 54. bölümde neler olacağını bekliyordu. 1 haftadır 54. bölüm fragmanı da yayınlanmayan dizi bugün yayınlanmayacak. Dizinin yerine bu akşam saat 20:00’da Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti yayınlanacak.

‘Anne’ dizisi bugün yayınlanacak mı? Neden yok?

Star Tv’nin yeni sezonda en başarılı dizileri arasında yer alan ‘Anne’ dizisi bugün yayınlanacak mı? Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizi bugün saat 22:00’da tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin saatinde Star Tv‘de Yabancı sinema ‘Cehennem Melekleri’ yayınlanacak.

‘Hayat Şarkısı’ dizisi bugün yayınlanacak mı? Neden yok?

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Hayat Şarkısı’da bugün yayınlanmayacak diziler arasında. Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı dizinin yerine bu akşam saat 20:00’da, başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in paylaştığı ‘Aşk Sana Benzer’ sinema filmi yayınlanacak.

‘Gülümse Yeter’ dizisi bugün yayınlanacak mı? Neden yok?

Peki Show Tv’nin aile, aşk ve komedi dizisi ‘Gülümse Yeter’ bu akşam yayınlanacak mı? ‘Gülümse Yeter’ dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Dizinin yerine Türk Sinema Filmi, Muro: ‘Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine’ yayınlanacak.ATV’nin başarılı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde geçen hafta neler olmuştu?Hızır’ın ne yapıp ne edip  Özkan’ın elindeki önemli dosyalara biran önce ulaşması gerekmektedir. Hızır uzun zamandır kendisine düşman olan güçlerin devlet düşmanı da olduğunu da öğrenir. Artık düşmanlarının kim olduğunu öğrenmesine çok az kalmıştır. Bunu öğrenmek için Özkan’dan önemli dosyaları alması gerekmektedir.Masa tekrar toplanır. Herkes kaosun son bulacağı ümidiyle Hızır’ın talebiyle toplantıya katılır. Toplantı en çok Ünal Kaplan’ı tedirgin eder. Hızır’ın toplantı talebi sadece üstlerine oynana oyunu bozmak içindir. Masadaki herkes aralarındaki hainin artık kim olduğunu öğrenir. Eller bu defa hainin ölümü için kalkacaktır.Ünal Kaplan’ın öve öve bitiremediği Suzi bir görev için Türkiye’ye gelir. Suzi’nin bu özel görevi yerine getirebilecek mi? Gözler üzerindedir. Meryem’in çağrısıyla masadan kalkan Hızır eve gelir. Eve gelen Hızır ailesine bir Çakırbeyli’nin daha katılacağını öğrenir. Bu güzel haber sayesinde herkesin mutlu olması gerekirken yaşanan olaylar yerini kaosa bıracaktır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 53. bölümüyle Atv ekranlarında olacak.