DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Donald Trump: ‘Müslümanlar ben seçildim diye korkuyorlarsa…’

Donald Trump: ‘Müslümanlar ben seçildim diye korkuyorlarsa…’

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, seçilmesinin ardından hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. O haberleri işte böyle yanıtladı.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, seçilmesinin ardından hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. O haberleri işte böyle yanıtladı.Donald Trump başkan seçildikten sonra Amerika’da yaşayan siyahiler ve Müslümanların korku duydukları şeklide haberler öne çıktı. Fakat Trump çıkan bu haberlere sert tepki gösterdi. Seçimlerin ardından ilk mülakatını CBS kanalına yapan Trump, Amerika’nın iç ve dış politikası hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Müslümanların dehşete düştüğü haberleri için ise Amerika medyasını suçladı.Yeni ABD başkanı Donald Trump,  “Eğer gerçekten böyle hissediyorlarsa bu berbat bir şey. Bence bu korku medya tarafından hazırlanıyor çünkü ülkede bazı olaylar daha önce de yaşanmış olsa da sanki şimdi başlamış gibi gösteriyorlar. Eğer ben bir şey söylememiş olsam dahi, onlar bir şey bulup hikayeleştirirler, basın bu işe yarıyor.” dedi.donald-trump

Donald Trump : “Sokaklarda beni protesto edenlerin bazıları profesyonel gösterici.”

ABD seçimlerinin hemen ardından binlerce insanların sokağa dökülmesi hatırlatıldı. Sokaklara dökülüp protesto düzenleyen insanların kendisini çok iyi tanımadıklarını söyledi. Ve protestoya çıkan kişilerin aralarında profesyonel protestocuların da katılarak milleti tahrik etmeye çalıştıklarını belirtti. ABD yeni başkanı Trump, “Sokaklarda beni protesto edenlerin bazıları profesyonel gösterici.” dedi. Ülkede yapılan protestoların bir an önce sona ermesini istediğini ifade etti. Trump, “Beni protesto edenlere korkmamaları gerektiklerini söylemek istiyorum. Korkmayın, bu ülkenin gücünü tekrar geri getireceğiz. Seçimlerden yeni çıktık ve biraz zaman verilmesi gerekiliyor. İnsanlar protesto gösterisi yapıyor. Eğer Hillary Clinton kazansaydı ve benim destekçilerim sokaklara çıksaydı herkes kınamaya başlardı. Farklı bir tavır sergilerlerdi. Çifte standart uygulanıyor.” dedi.