
Ertugrul Günay AK Parti’den istifa mi edecek
Gezi Parkı eylemleri sürecinde attığı tweet’lerle dikkat çeken Kültür ve Turizm eski Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, en son Eskişehir’de bu süreçte dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ı öldürenlerin hak ettikleri cezayı almalarına yönelik mesajlar paylaşmıştı. Politik içerikli her tweet’i ile gündeme oturan Günay bu kez, ‘2 Eylül! Hayatımın en özel günlerinden biri. Bütün içtenliğimle, herkes için mutlu bir dönemin başlangıcı olmasınıGezi Parkı eylemleri sürecinde attığı tweet’lerle dikkat çeken Kültür ve Turizm eski Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, en son Eskişehir’de bu süreçte dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ı öldürenlerin hak ettikleri cezayı almalarına yönelik mesajlar paylaşmıştı.
Politik içerikli her tweet’i ile gündeme oturan Günay bu kez, ‘2 Eylül! Hayatımın en özel günlerinden biri. Bütün içtenliğimle, herkes için mutlu bir dönemin başlangıcı olmasını dilerim’ diye yazdı.
İSTİFA MI EDİYOR?
Günay’ın bu gizemli tweet’i merak uyandırdı. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, doğum günü olduğunu düşünerek kutlama tweet’i attı. Ertuğrul Günay ise son paylaştığı tweetinde “Aile için bir konu. Aile bireyleri için çok özel bir gün. Bizimiçin özel bir sevinç günü. Doğum günü mesajları alıyorum, evlilik yıldönümü olduğunu düşünenler kutluyor, ancak bunlar değil” diyerek bugünün doğum günü olmadığını belirtti.
Bugünün Ertuğrul Günay’ın doğum günü olmaması akıllara soru işareti bıraktı. Günay’ın bu tweeti pek çok çevreden “Ertuğrul Günay istifa mı ediyor?”şeklinde yorumlandı.
Benzer Haberler






En Çok Okunan Haberler









