DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa terör saldırısı alarmı : EVDEN DIŞARI ÇIKMAYIN!

Fransa terör saldırısı alarmı : EVDEN DIŞARI ÇIKMAYIN!

Fransa’da tehlike altında. Polis vatandaşları ‘EVDEN DIŞARI ÇIKMAYIN!’ diye uyardı. Fransa terör saldırısı alarmı vermesinin ardından güvenlik önlemlerini arttırdı. Fransa’da geniş çaplı terör alarmı verildi. Fransa’nın güneyinde bulunan bir liseye silahlı saldırı düzenlendiği açıklandı. Saldırıda da çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Saldırı ile ilgili Fransız BFM televizyonun aktardığı haberde, ülkenin güneyinde bulunan Tocqueville Lisesi’ne silahlı bir kişi

Fransa’da tehlike altında. Polis vatandaşları ‘EVDEN DIŞARI ÇIKMAYIN!’ diye uyardı. Fransa terör saldırısı alarmı vermesinin ardından güvenlik önlemlerini arttırdı.

Fransa’da geniş çaplı terör alarmı verildi. Fransa’nın güneyinde bulunan bir liseye silahlı saldırı düzenlendiği açıklandı. Saldırıda da çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Saldırı ile ilgili Fransız BFM televizyonun aktardığı haberde, ülkenin güneyinde bulunan Tocqueville Lisesi’ne silahlı bir kişi tarafından saldırı düzenlendiği aktarıldı. Polis soruşturma kapsamında bir kişiyi gözaltına aldı.

Fransa terör saldırısı alarmı

Fransa terör saldırısı alarmı

Silahlı saldırının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçleri vatandaşları evlerinden dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Bunun yanı sıra Alpes-Martime Bölgesi Valiliği özellikle saldırının gerçekleştiği okulun çevrelerinde oturanları uyardı. Fransa İçişleri Bakanlığı’ndan gelen ilk açıklamada saldırıda 8 kişinin yaralandığı açıklandı. Olay ile ilgili o okulda okuyan 17 yaşındaki bir genç gözaltına alındı.